Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:5
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

10.05.2015 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kateřinice díky druhému poločasu deklasovaly Francovu Lhotu


0

 

Kateřinice po třech prohrách v řadě zajížděly na půdu Francovy Lhoty. Po bezbrankové první půli se domácí hráči nečekaně sesypali a nakonec dostali od Kateřinic "bůra". 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Francova Lhota nastoupila do utkání s Kateřinicemi bez dvou důležitých záložníků Chmely a Surovce a na jejich hře se to projevilo. Hosté byli kombinačně lepší a domácí si za celé utkání příliš mnoho šancí nevypracovali. První půle i přes nepovedený výkon Francovy Lhoty skončila bezbrankovou remízou.

 

V druhém poločase hrálo pouze jedno mužstvo, domácí jakoby ani nevyšli ze šatny. Hned ve 46. minutě se poprvé měnilo skóre po vlastní brance - 0:1. O další dvě minuty později to bylo již 2:0 pro hosty. Domácí úplně přestali hrát a v 52. minutě byli potrestáni potřetí, když z dálky napřáhl Peredarjuk a míč skončil v síti, brankář Boško určitě nebude mít po této brance klidné spaní - 0:3. Obrana Francovy Lhoty pokračovala v hrozném výkonu a dělala i nadále jednu chybu za druhou. V 62. minutě byl náskok hostí čtyřbrankový, když se poprvé v zápase prosadil Blažek - 0:4. Za necelých pět minut si Boško opět připsal špatný zákrok, když střelu Blažka vyrazil pouze za svá záda - 0:5. Hosté už utkání v poklidu dohrávali, další branka však už nepadla. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kateřinice
Martin Trchalík, představitel klubu: "Skoro vše do čeho hráči Kateřinic kopli, skončilo v síti. Bohužel nám opět chyběli záložníci Chmela a Surovec, což se taky projevilo na špatném výkonu."

Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
R. Boško [-] - O. Mikulín [-] , L. Filák [-] , M. Rösner [-] , M. Mňačko [-] - M. Kindl [-] , R. Matušinec [-] , T. Filák [-] , Z. Kindl [-] - O. Filák [-] , O. Zimek [-]

TJ Sokol Kateřinice
O. Čtvrtníček [-] - V. Blažek [-] , V. Peredarjuk [-]

Hráči zápasu: V. Blažek .
Místo: Francova Lhota.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.