Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Komárov


Branky


25

Po dvojitém obratu vedl Komárov po první půli o jednu branku. Výhru pak hosté pojistili ve druhé části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov vedl o jednu branku

V derby mezi Štítinou a Komárovem tahali za delší stranu provazu hosté. Komárovu se podařil výborný vstup do zápasu a hned z prvního rohového kopu ve třetí minutě, když míč propadl až na zadní tyč, neobsazený Hřivnáč hlavičkoval přesně k tyči - 0:1! Přesto všechno "tatrani" zabrali. V desáté minutě se řítíl na samotného Pelce Marek Vitásek, rozhodl se pro kličku gólmanovi, která ho však zbrzdila a to stačilo Komárovským zadákům k ukopnutí míče do autu v nejposlednějším okamžiku. Vavrečka se předvedl v 17. minutě. Navedl si míč do střelecké pozice a tvrdou střelou k levé tyči vyrovnal skóre -1:1. Za tři minuty vyslal Postulka do brejku oslavovaného Vavrečku, ten svou druhou šanci trestuhodně spálil, obstřelil jak Pelce tak pravou tyč jeho brány. I přesto se po chvíli skóre přelilo v štítinský prospěch. Další sólový nájezd využil Marek Vitásek a nic nenasvědčovalo tomu, že se domácí radují naposledy - 2:1. Během půl hodiny si domácí vytvořili čtyři tutové šance ale individuální chyby je připravili o body. Solný  brzy srovnal na 2:2, když napálil odražený míč po předešlém zahraném přímém kopu milimetrově k tyči zkoprnělého Martina Vitáska. V závěru prvního dějství domácí vlevo zkazili jednoduchou nahrávku, soupeř přenesl hru na jejich pravou stranu , kde měl Solný spoustu času k zakončení a nabídnutou šancí nepohrdnul 2:3!!!

Komárov výhru pojistil

Nevím co se událo v domácí kabině o poločasu, ale druhá půle byla z jejich strany hrozná. Nic se jim nedařilo. Navzájem si domácí nevyhověli, kazili lehké přihrávky, individuální průniky končily na dobré obraně hostů. Soupeř postupně prostřídal hráče ze střídačky, kouskoval hru a náskok mu samozřejmě vyhovoval. Po hodině hry se navíc trefil potřetí Solný,když nachytal vystoupivšího Martina Vitáska - 2:4. Ten ještě zachraňoval od debaklu po otočce Thomase. Štítina dohrávala hru v herním zmaru. Komárov si připsal první tři body od postupu do okresního přeboru.

 

Štítina jede příští kolo do Dolních Životic. Komárov hostí silné Stěbořice.

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz/novinky-a-reportaze/clanek/detail/muzi:hattrick-solneho-nas-potopil/2124/



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Náš tým je psychicky labilní, hráči si vzájemně vyčítají chyby ale dělají je všichni stejné. Pokud nezmění způsob myšlení a nezačnou hrát pro kolektiv, aby se obětovali pro druhého, úspěch se nedostaví!!

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Do zápasu jsme vstoupili skvěle. Z prvního rohu jsme se ujali vedení. Posléze byla Štítina trošku lepší, kdy otočila skóre. Paradoxně nám to pomohlo a nakoplo nás to a skóre jsme otočili my. Druhý poločas jsme si pohlídali a zvládli velmi dobře po taktické stránce. Jsme rádi za první tři body v okresu, a doufáme, že to nejsou body poslední. Ke každému soupeři vzhlížíme s pokorou, protože soutěž stále poznáváme.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] , M. Vitásek [-] , L. Postulka [-] , P. Škroch [-] (69. L. Blatný [-] ) , D. Vavrečka [-] , V. Watzlavik [-] , D. Watzlavik [-] , F. Graf [-] (63. T. Horský [-] ) , P. Kunczik [-] , T. Lehnert [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Thomas [-] (85. J. Tůma [-] ) , L. Kupčík [-] (78. M. Vácha [-] ) , D. Solný [-] (83. P. Rychtar [-] ) , M. Mikšík [-] , M. Hřivnáč [-] , M. Pusch [-] (53. J. Novák [-] ) , K. Havlásek [-] , O. Hanke [-] , M. Šubert [-] , A. Židek [-]

ŽK: 90. L. Blatný .
Hráči zápasu: D. Solný .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - STŘÍLKA Jaromír (N), KYJOVSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Tohle by mohl být remízový zápas - tipuji 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Komárov již sahal po překvapení a těsně to nevyšlo a Štítinský vlak se nerozjíždí rychle. Zde to vidím na výhru hostů