3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec domácí zápas zvládl


Branky


3

Na zápase fotila a report poslala Katka Straková. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

K prvnímu ze dvou následujících venkovních zápasů jsme v rámci 9. kola zajížděli do Lužce nad Vltavou, abychom se utkali s místním týmem, který už delší dobu hraje tuto krajskou třídu. Minulou sezónu jsme s tímto týmem 2x uspěli, když jsme doma vyhráli 4:2 a venku 3:0. Chtěli jsme tak na tyto 2 vítězství s tímto týmem navázat. Lužec přes léto doplnil svůj kádr o několik mladých akvizicí z nedalekého Mělníka, proto se dal očekávat zápas proti pohyblivému soupeři. My jsme naopak museli postrádat pro zranění našeho útočníka P. Kerna.

 

V úvodu si oba týmy tým svojí aktivitou vytvořily drobné šance, avšak žádná z nich nebyla proměněna. Nám se podařilo v 6. minutě dlouhou přihrávkou dostat do vápna, kde za balonem šel náš útočník M. Korejza, v šestnáctce byl podražen a hosté dostali výhodu pokutového kopu. Bohužel náš zkušený matador P. Beneš selhal a penaltu neproměnil, domácí gólman vystihl směr kopu a penaltu vyrazil. To domácí nakoplo a nás lehce srazilo. I tak jsme se snažili pokračovat v napadání, ale domácí hráli tvrdě a spousta zákroků na hraně jim procházelo. V 18. minutě po několika neúspěšných odkopech před velkým vápnem dokázali domácí odcentrovat z levé strany a míč trefil hlavou hráč domácích D. Kiš, náš brankář P. Ulman jeho pokus podcenil a propadl mu nakonec mezi nohama rovnou do brány 1:0 pro domácí. Špatně rozehraný zápas po dvou hrubých chybách jsme chtěli kontaktní brankou zkorigovat, ale bohužel přišla další pohroma, když si kopnutý roh zkušeným M. Tauchmanem ve 32. minutě nešťastník zápasu P. Ulman srazil do brány. 2 chyby v bráně, 2 góly a skóre 2:0 pro domácí. Domácí vycítili, kde je momentální slabina hostů a svým napadáním nutili hosty k dalším chybám a faulům kolem pokutového území. Ve 43. minutě měli domácí ještě šanci na navýšení skóre, ale naštěstí pro nás po centru z levé strany domácí hráč místo odkryté branky trefil pouze tyč. Do kabin se nám tak nešlo lehce, jelikož jsme pouze svými chybami zařídili domácím dvoubrankové vedení.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém poločase jsme chtěli co nejdříve vstřelit kontaktní gól a zlepšit hru. Začali jsme domácí více napadat a očekávali jsme jejich chyby, i to že si budou výsledek bránit. Naše hra se opravdu zlepšila, ale bohužel hrát takto až při skóre 0:2 je prostě pozdě. Navíc, aby toho nebylo málo, zadák domácích nakopl balón do vápna a domácí útočník M. Motejzník se odpoutal od našeho obránce M. Součka a dobře uklizenou střelou v 64. minutě navýšil na 3:0 pro domácí. Naši hráči se ale nevzdali a v 66. minutě dobře hrající střídající hráč P. Vyhlas uklidil do odkryté brány míč, který tam propadl po tvrdém souboji L. Kořínka s domácím gólmanem, skóre tak bylo 3:1. Vstřelený gól nás celkem nakopl, navíc jsme viděli, že do konce zbývá ještě cca 25 minut. Domácí se začali bránit, chtěli jsem přidat ještě další gól a zadělat na drama, ale Lužec si většinu akcí zkušeně pohlídal nebo jsme nezakončili přesně. Za zmínku snad stojí střela M. Korejzy, kterou domácí brankář vykopl a v 87. minutě P. Beneš nastřelil tyč. Zápas tedy skončil po našich velkých chybách (neproměněná penalta a 2 hrubé chyby gólmana) 3:1 pro domácí.

 

O reparát se pokusíme následující týden v Byšicích 26.10.2019 od 14:30h. Přijeďte nás podpořit, abychom mohli bojovat společnými silami o důležité body.

 

P. Ulman



Sestavy


AFK Eletis Lužec
M. Krob [-] - R. Stejskal [-] , L. Bernard [-] , J. Lafek [-] , J. Janda [-] , M. Motejzík [-] (85. J. Kučaba [-] ) , D. Kiš [-] (60. V. Sušír [-] ) , F. Vlasák [-] , A. Kučera [-] (80. J. Tyle [-] ) , M. Tauchman [-] , J. Uher [-]

TJ Sokol Chotětov
P. Ulman [-] - J. Pečenka [-] (71. O. Souček [-] ) , K. Potůček [-] , M. Korejza [-] , A. Lukeš [-] , J. Lukáš [-] , M. Honzátko [-] (70. D. Novák [-] ) , M. Nežerka [-] (55. P. Vyhlas [-] ) , M. Souček [-] , L. Kořínek [-] , P. Beneš [-]

ŽK: 27. J. Tyle , 35. J. Lafek , 50. D. Kiš - 28. P. Beneš , 40. M. Honzátko , 43. L. Kořínek , 70. K. Potůček , 85. O. Souček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 11:10

Tip: výhra hostů