0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2019 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedomělice vezou na zimu tři body


Branky


5

Poslední zápas nynějšího roku si odbyli i hráči Jedomělic, kteří v posledním kole porazili Unhošť, svého nedělního soupeře a souseda v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli celého utkání byli na míči více hosté a unhošťské de facto nepustili na svou polovinu. Naopak Jedomělice si vytvářely jednu šanci za druhou, avšak ani jedna z nich nenašla svůj cíl. Jednu z největších příležitostí si utvořil a zároveň i sám zahodil Jan Paluba.

 

Druhý poločas se od tooh prvního příliš nerůznil. Domácím se stále nedařilo soupeřům pohrozit a do největších příležitostí se dostávali jen ze standardek. V jednom momentě dokonce nabíhali hosté na hráče Unhoště v šesti proti dvěma, ale ani z této šance změna průběžného skóre nevzešla.

 

V 65. minutě pak Mrština rozjel efektní akci, který vybojoval míč a nahrál na Radošínského. Ten se míče s lehkostí ujal a vyslal před domácí bránu centr, jehož se ujmul Pavel Vicenec, který hlavičkou určil v vítěze utkání. Domácí po této ráně už nezabojovali a do poslední šance utkání se tak dostal jedomělický Zahradník, jemuž se však už proměnit nepodařilo. Zapás skončil 0:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd, kapitán: „Na velmi těžkém terénu trpělivá a zodpovědná hra. Defenziva pevná až bezchybná. Občas jednodušší řešení, namísto fotbalového, ale jinak to v Unhošti prostě nejde. Kolik JEDO ztratilo bodů, zejména v úvodu sezóny, kdy jsme soupeřům góly kolikrát doslova darovali a na vstřelení branky se tým vždy nadřel, neboť efektivita byla žalostná. A nyní? Mužstvo v posledním kole FUMBI I.B třídy působilo velmi kompaktně, koncentrovaně a hlavně týmově. Šlo si pro vítězství! Doufejme, že v zimní přestávce nezapomenou a poučí se z tohoto rozporuplného „podzimu“. V jarních odvetách musíme zaútočit na vyšší příčky!“



Sestavy


TJ Unhošť
J. Janoušek [-] - J. Gerhardt [-] , D. Asník [-] , P. Bartoš [-] , R. Neuberger [-] , J. Korpa [-] (58. D. Vokoun [-] ) , N. Onu [-] (79. A. Burian [-] ) , A. Vicherek [-] , M. Čečetka [-] , L. Kejha [-] , D. Kolařík [-]

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - J. Paluba [-] , P. Vicenec [-] (84. R. Nedvěd [-] ) , M. Zahradník [-] , M. Erba [-] (90. J. Charvát [-] ) , B. Mrština [-] , R. Knotek [-] , M. Radošinský [-] , M. Janda [-] , P. Bakos [-] , T. Kostovčík [-]

ŽK: 34. D. Asník , 46. A. Vicherek - 31. P. Vicenec , 63. P. Bakos .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - ZUSKIN Petr, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 09:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 05:36

Tip: výhra domácích