4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Unhošť byla na rezervu Hostouni krátká


Branky


8

Rezerva Sokola Hostouň slaví už sedmé vítězství v řadě. Podívejte se na galerii od Lukáše Horníčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se nesl ve jménu něpřesností na obou stranách. K prvnímu ohrožení branky došlo po akci hostujícího Čečetky, který však nemířil přesně. V se však do akce dostala Hostouň, jejíž Bureš centroval na Slaninu, který hlavou nahrál Michalcovi. Kanonýr domácího béčka nezaváhal a v 7. minutě byl průběžný výsledek utkání 1:0.

 

Domácí se navzdory vedení dopouštěli mnoha individuálních chyb a ztrát míče. Ovšem unhošťští nedokázali svatyni Obrciána vážněji ohrozit. Naopak se ve 25. minutě dostal k šanci opět Michalec, kteýr na půlící čáře vybojoval míč a poslal jej Slaninovi, jenž jej vyslal jako kolmici k bráně hostů. Michalec si pak ve vápně poradil a navýšil náskok svého týmu, 2:0.

 

Michalec se brzy po rozehrávce zranil a vystřídal s Lincem. Zbytek poločasu už nepřinesl žádnou pořádnou šanci. Hosté hrozili z rohů, na což odpovídali domácí nedotaženými brejky. Do poslední gólové příležitosti se dostal Bureš, který však své střele nedodal patřičnou razanci.

 

Ve druhé půli byli na míči hráči domácí rezervy jasně lepší. V 60. minutě pak došlo k akci, na jejímž začátku stál Křižka. Ten vybojovaný míč poslal k Burešovi, jenž posunul na Fabrýho, který mu jej vrátil před prázdnou bránu. Bureš bez problémů proměnil, 3:0.

 

Po rozehrávce došlo k vážnějšímu zranění domácího obránce Viduny, který musel nuceně střídat a s přetrhanými vazy v kotníku jel rovnou do kladenské nemocnice. Pět minut na to se do úniku dostal po Burešově přihrávce Linc, který vystřelil na bránu hostů Gólman Janoušek sice míč napřed vyrazil, na dorážku byl však už krátký, 4:0.

 

K dalším příležitostem se pak dostávala spíše hostující Unhošť. Po jednom rohovém kopu musel efektně zasahovat brankář Obrcián. Pak ještě dvakrát na soupěřovu bránu řítil sám tváří v tvář Janouškovi Linc, leč na konečném stavu utkání se už nic nezměnilo.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: „Po těžkém utkání ve Slaném jsme si se sympatickým týmem Unhoště došli v poklidném tempu pro 3 body. Mrzí mě zranění dvou klíčových hráčů Michalce a Viduny.“




Sestavy


Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - V. Prošek [-] , D. Viduna [-] (60. M. Hlaváček [-] ) , M. Dědeček [-] (68. D. Jansa [-] ) , J. Krejsa [-] (71. O. Žíla [-] ) - D. Fábry [-] , T. Bureš [-] , F. Motlík [-] - M. Slanina [-] (71. M. Hlava [-] ) , A. Michalec [-] (28. R. Linc [-] ) - O. Křižka [-]

TJ Unhošť
J. Janoušek [-] - D. Vokoun [-] (71. A. Burian [-] ) , J. Gerhardt [-] , R. Neuberger [-] , K. Hoch [-] , N. Onu [-] , V. Šimáček [-] , M. Čečetka [-] , J. Korpa [-] , L. Kejha [-] , D. Kolařík [-]

ŽK: 46. J. Krejsa - 48. K. Hoch , 51. N. Onu .
Hráči zápasu: V. Prošek , A. Michalec , T. Bureš .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Dvořák Martin - ŠŤASTNÝ Pavel, KROB Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 09:12

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích