0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 10:15

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov v Rudné vytrápil výhru


Branky


6

Zavidovští v 7. kole středočeské B třídy zajížděli na půdu Rudné. Zápas po plejádě zahozených šancí a všeobecného zmaru nakonec jedinou brankou ovládlo hostující mužstvo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrál na dobře upraveném hřišti fotbal plný osobních soubojů. Většina hry se odehrávala ve středu pole a končila na hranici vápna nepřesnou nahrávkou nebo střelou, která neměla potřebné parametry na to, aby ohrozila brankáře. 

 

První šanci si vypracovali hostém, kdy po ose Kapoun-Dvořák-Skoupý doputoval míč až ke Žďánskému, který nedal domácímu brankáři šanci. Branka ovšem nebyla uznána pro ofsajd Žďánského. Další šance hostů přicházely po standardních situacích, ale chaosu v domácí obraně hosté nedokázali využít. Když se ve 43. minutě neujala ani Skoupého střela, šlo se do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

 

Do druhého poločasu vstoupili hosté skvěle, ve 49. minutě vysunul Vitner Korčáka, ten si poradil s domácím obráncem a naservíroval míč před prázdnou branku Žďánskému, který se nemýlil. Od této doby nastal festival zahozených šancí. Hostující hráči se předháněli v zahazování i nejvyloženějších šancí. Postupně své šance zahazovali Korčák, Žďánský, Klouček, Skoupý, Hanych.

 

Nechybělo mnoho a málem se naplnilo známé pořekadlo nedáš, dostaneš. Domácí se dostali k ojedinělé šanci, ale Kraus v hostující brance nebezpečný pokus kryl. Poslední možnost k vyrovnání dostali domácí v 92. min, kdy zahrávali standardní situaci, hosté ji s vypětím všech sil odvrátili, míče se zmocnil Žďánský a jen podtrhl zmar hostujících střelců, kdy ani na dvakrát nedostal míč do domácí sítě. Utkání tedy skončilo nejtěsnější výhrou hostů 1:0.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Daniel Devera, trenér: Dnes dostali prostor kluci z širšího kádru a musím říci, že rozhodně nezklamali. Samozřejmě bych našel spousty aspektů, které je potřeba zlepšit, i tak musím kluky pochválit, že zápas zvládli dovést do nejtěsnějšího vítězství. Kdyby zde dnes někdo natáčel naše zahozené šance, byli bychom v relaci " Borec na konec" až do konce roku.



Sestavy


FK Rudná
J. Soukup [-] - - K. Rulf [-] , D. Kotouč [-] (77. R. Meszar [-] ) , M. Kuba [-] , M. Rott [-] , M. Slowik [-] (22. D. Krajči [-] ) , J. Prager [-] , O. Palivec [-] , O. Lípa [-] , V. Masopust [-] , J. Hartig [-]

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - M. Havel [-] , J. Klouček [-] , M. Dvořák [-] (89. J. Kraus [-] ) , M. Zuda [-] , M. Skoupý [-] (69. L. Kříž [-] ) , D. Žďánský [-] , J. Hanych [-] , L. Kapoun [-] , P. Vitner [-] , T. Korčák [-]

ŽK: 82. J. Hartig - 42. M. Zuda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kaucký Miloš - BARTŮŠEK Zdeněk, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů