Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň stále vládne soutěži


Branky


6

Ani nedělní zápas v Hostouni, s jejímž béčkem se šla porvat o body Družec. domácí ovšem potvrdili svou rozjeotu formu a zůstávají stále v čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl pomalý a nevedl k vyloženým šancím na žádné straně. Ke změně došlo až v 13. minutě a postaral se o ni Radim Linc, který se dostal do zajímavé situace, poněvadž proti němu stál na pozici stopera jeho otec Radek. Lincovi ve vápně přiťukl balón Slanina a ten družeckého obránce šikovně obhodil a vystřelil. Ránu napřed gólman Bezkočka vyrazil, ovšem následující dorážku už ovlivnit nemohl, 1:0.

 

Ve 23. minutě centroval míč Linc na Hofmana, který nahrál kapitánu Slaninovi míč před prázdnou bránu, 2:0. Po rozehrávce se ale ke slovu dostali hosté. Dlouhý balón do vápna vybral družecký Linc, načež jej předložil Hlusičkovi, který domácího brankáře Obrciána přestřelil a ve 27. minutě snížil náskok Hostouně na 2:1.

 

Ikasovaný gól domácí celek mrzel a začal na Družec více tlačit. Žádnou šanci si nedokázal vytvořit. Teprve kapitán Slanina se ujal slova a ve 35. minutě z více než 30 metrů upravil poločasový výsledek na 3:1.

 

Do druhého poločasu přišlo na domácí straně ke dvěma střídáním, která vnesla do hry více pohybu a chuti navýšit náskok. Na začátku druhého poločasu se hostouňské béčko dostalo k iniciaci rohového kopu, jehož ujal Hofman. Roh zahrál hlavou Motlík, ale jeho ránu se podařilo Bezkočkovi vyrazit. Míč se ale dostal k Vidunovi, který jej dokázal přestřelit pes masu hráčů, 4:1.

 

Střídající Hlaváček se pak vyznamenal dvěma ukázkovými centry, které si hned dvakrát, a to v 51. a v 54. minutě, našly hlavu Miroslava Slaniny, jenž se ani jednou nemýlil, 6:1. Zbytek zápasu se pak béčko Hostouně ještě snažilo navýšit svůj úctyhodný náskok, leč na konečném výsledku již nic se nezměnilo a do kabin se odešlo za stavu 6:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: „S výsledkem jsem spokojen, ale s předvedenou hrou už tolik ne.“




Sestavy


Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - V. Prošek [-] (46. J. Krejsa [-] ) , V. Krupička [-] , D. Viduna [-] , M. Dědeček [-] (58. M. Hlava [-] ) - A. Hofman [-] , O. Křižka [-] (61. O. Žíla [-] ) , F. Motlík [-] , D. Fábry [-] (46. M. Hlaváček [-] ) - R. Linc [-] , M. Slanina [-]

SK Družec
J. Bezkočka [-] - R. Sikal [-] , J. Hlusička [-] , J. Suchopárek [-] , R. Linc [-] , J. Bacílek [-] , J. Hrádek [-] , P. Kostka [-] , J. Konvalinka [-] , R. Inneman [-] , J. Procházka [-]

ŽK: 13. M. Slanina .
Hráči zápasu: M. Slanina , D. Viduna .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - ŠŤASTNÝ Pavel, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích