K. Rulf 32.
1:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 10:15

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň potvrzuje formu


Branky


32. K. Rulf - 49. D. Fábry , 67. T. Bureš , 78. A. Hofman , 80. A. Hofman
7

Rezervu Hostouně na podzim ještě nepotkala prohra. Tuto sérii si drží už pět zápasů. Stejným výsledkem se může pochlubit i Tatran Rakovník. Formu Hostouň potvrdila i v sobotním zápase v Rudné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali iniciativy hned ze začátku zápasu a hráče Rudné silně tlačili, čímž si vytvořili několik pěkných šancí a nutili soupeře k chybám. Hostouň si ovšem nedokázala patřičně poradit v koncovce a k úvodní brance z tohoto presinku nedošlo. Naopak z něj nakonec vzešly šance domácích, kteří se dostali do dvou zakončení, leč ani jedno z nich nemířilo do brány.

 

Pořádné šance přišly v polovině prvního poločasu. Ve vápně hlavičkoval hostující Viduna, míč však zkušeně chytil gólman Hauptlorenz. Následně se blýskl ještě dvakrát, když zlikvidoval šance Vegrichta a Fábryho. Před písknutím přestávky se do šance dostal ještě hostouňský Slanina, ke kterému se dostal míč po akci Bureše s Motlíkem, jeho rána k adní tyči ovšem šla vedle. Poslední vzdor pak předvedl Křižka, Slanina se však k míči nestihl dostat a první půle tak skončila nerozhodně.

 

Druhá půle už byla gólově zajímavější. Ve 49. minutě otevřel skóre Fábry, který přestřelil brankáře Rudné po přesném centru of Lince, 0:1. Radost hostům ovšem nevydržela dlouho. Chvíli rozehrávce totiž vyrovnal domácí Rulf na 1:1 po první střele hostů na bránu. 

 

Další šance následovala v režii Viduny, který ovšem trestuhodně přestřelil v malém vápně bránu o téměř dva metry. Podobného prohřešku se dopustil i jeho hostující kolega Hofman. V 67. minutě ovšem neštěstí přerušil Bureš, který tečí skóroval a vrátil Hostouni vedení, 1:2

 

Pak se už zápas dohrával na jednu branku. V 78. minutě Hofman dostal od bureše balon za domácí obranu a v klidu obstřelil brankáře, 1:3. Dvě minuty nato si pak na účet připsal po lehce akrobatickém kousku i další gól a asistencí Fábryho, 1:4. Poslední šance pak patřily Fábrymu s Vegrichtem, ovšem ty se už hostm proměnit nepodařilo.

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: „Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou, dokázali jsme eliminovat největší zbraň domácích - dobrou technickou zálohu. Zaslouženě jsme vyhráli za 3 body. V závěru jsme soupeře přeběhali. Gratuluji všem zúčastněným.“



Sestavy


FK Rudná
T. Hauptlorenz [-] - - J. Oliva [-] , M. Slowik [-] , J. Vanta [-] (72. R. Meszar [-] ) , V. Mráček [-] , J. Prager [-] , J. Hartig [-] , V. Masopust [-] , M. Rott [-] , D. Krajči [-] , K. Rulf [-]

Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - M. Slanina [-] (83. M. Dědeček [-] ) , R. Linc [-] (54. J. Krejsa [-] ) , O. Křižka [-] , L. Vegricht [-] , A. Hofman [-] (81. M. Hlaváček [-] ) , D. Fábry [-] , T. Bureš [-] , D. Viduna [-] , V. Prošek [-] , F. Motlík [-]

ŽK: 12. F. Motlík .
Hráči zápasu: T. Bureš .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Procházka Václav - KURKA Miloš, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů