1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota díky Danylychovi porazila Kosoř


Branky


15

Lhota - DO Lhoty, která minulý týden remizovala v Poděbradech a následně prohrála po penaltách, potřebovala doma zvítězit nad Kosoří. Domácím se ale doma nedaří, ze čtyř zápasů si připsali pouze jednu výhru, hosté zase na venkovním hřišti ještě nevstřelili ani gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrovský tlak domácích zatím gól nepřinesl

V prvním poločase měla ze zápasu více Lhota, která těžila převážně z výškové převahy, a proto domácí hrozili hlavně z rohových kopů a centrů. První šance přišla v 15. minutě, když se po přetaženém centru Kodrii dostal k míči na zadní tyči osamocený Veliký, ale pouze trefil jednoho z bránících hráčů hostí. O deset minut později zahrával Kodria rohový kop, nejvýše vyšplhal Pechr, ale proti jeho hlavičce pod břevno se fantasticky vytáhl brankář Židlický.

 

Ve 31. minutě následoval další rohový kop Lhoty, kteýr byl odvrácen k Jungmannovi, ten vrátil do vápna, kde hlavičkoval výborně Danylych, stejně jako chvíli před ním Pechr, ale opět dobrý zákrok vytáhl Židlický a míč směřující pod břevno vytáhl. Domácí měšli o chvíli později sérii rohových kopů, ale to zvládli hosté ubránit. Ve 44. minutě se rychlý Veliký uvolnil na pravé straně, ale jeho střelu na zadní tyč stačil ještě brankář hostů vyrazit.

Utkání rozhodla jeidná branka

Ve druhém poločase se snažili hosté svou hru nějakým způsobem oživit, hosté spoléhali převážně na velezkušeného Pitáka společně se Slunéčkem. V 50. minutě přišla také první šance hostí, když po útoku z levé strany předložil jeden z hráčů míč Pitákovi, který v nadějné pozici jen těsně minul. Hosté si začali vytvářet i další šance, pokoušeli se střílet ze střední vzdálenosti, nebo do vápna Lhoty posílali nebezpečné centry, ale těm chyběla přesnost, nebo byla pozorná domácí obrana. V 62. minutě dostal míč do vápna volný Slunéčko, který na hranici penalty vyslal k levé tyči parádní střelu, ale zaskvěl se výborným zákrokem Tůma.

 

Tlak hostí se stupňoval, ale obrana včele s brankářem Tůma pracovala skvěle. Lhota zkoušela hrozit po rychlých brejcích přes rychlé hráče Velikého a Kodiru. Úvodní branka padla v 74. minutě, na centrovaný balon Kodrii vyskočil Danylych a hlavou s pomocí tyče překonal Židlického - 1:0. Domácí už poté nikam nespěchali a hráli spíše ze zajištěné obrany. Vyrovnat mohl v 85. minutě Piták, když se dostal k míči po přenesení od Vladyky, jeho nebezpečná střela z pravého rohu vápna byla ještě tečována domácím Bittengelem, ale Tůma dobrým zákrokem podržel svůj tým a nedoputil vyrovnání.



Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] - J. Pechr [-] , M. Pařízek [-] , M. Kodria [-] (86. O. Popok [-] ) , Š. Kárník [-] , J. Dvořák [-] , Š. Jungmann [-] (75. Z. Zmeškal [-] ) , D. Danylych [-] , M. Veliký [-] (88. . Jákob [-] ) , G. Bittengel [-] , M. Šalamoun [-]

Kosoř
T. Židlický [-] - J. Petržílka [-] , A. Janoušek [-] , J. Slunéčko [-] , P. Stejskal [-] , J. Večeřa [-] (75. M. Kostka [-] ) , M. Folejtar [-] , T. Vladyka [-] , P. Růžička [-] (88. M. Nehoda [-] ) , J. Skřivánek [-] (86. D. Tkachenko [-] ) , K. Piták [-]

Počet diváků: 67. Rozhodčí: BUDIL Daniel - MRÁZEK Radek, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: výhra domácích

Složitý zápas na tipování, na skvělý výkon Karla Pitáka bohužel na letišti ve Lhotě budou diváci čekat marně. Domácí mají v týmu běžce kapitána Dvořáka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích