2:1
(2:0)
88. M. Hartman (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Strašecí se dočkalo a slaví první výhru, odnesla to rezerva Vlašimi


Branky


42. J. Bejbl , 45. L. Mrázek - 88. M. Hartman (vl.)
15

Nové Strašecí - Konečně se to povedlo, na první body letošní sezóny čekali fotbalisté Nového Strašecí až do devátéjo kola, když díky dvěma gólům v závěru prvního poločasu porazili rezervu Vlašimi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr poločasu patřil domácím

Na úvod zápasu byli lepší hosté, ti byli aktivnější. Navíc v 8. minutě už za překonaného Klímu zaskočil na brankové čáře Mžourek. To domácí nakoplo a začínal utkání režírovat. Ve 27. minutě měl velkou šanci Čech, ale i na druhé straně zasáhl skvěle bránící hráč a míč směřující do prázdné branky, vykopl. Vzápětí pak hlavičkoval Elsnic a orazítkoval břevno. Deset minut před koncem poločasu našel parádní přihrávkou Gregor svého spoluhráče Bejbla, jeho ránu šajtlí ale skvěle vychytal brankář Štecher, který si poradil i s přímým kopep Zíba.

 

Ve 42. minutě se Nové Strašecí dočkalo vedoucí branky, když hlavou přesně zamířil Bejbl - 1:0. Ve 45. minutě prokázal svou chytrost L. Mrázek a střelou z přímého kopu podél zdi zajistil domácím dvoubrankové vedení - 2:0.

Hosté se zmohli jen na snížení

Hosté měli po celý druhý poločas míč téměř pořád na svých kopačkách, místy až drtivý tlak, ale domácí odolávali. Několikrát při zakončení branku Klímy míč minul. Postupem času už to hosté zkoušeli vabank, ale ani domácí se rychlé brejky nepodařilo dotáhnout až do zdárného konce. Přeci jen se pak hosté dočkali snížení a to v 88. minutě, když míč nešťastně poslal do vlastní branky Hartman - 2:1. V9ce se v utkání ale již nestalo a Nové Strašecí tak mohlo slavit první body v letošním ročníku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Ján Ducár, trenér: "Soupeř na nás vlétl a dvacet minut držel míč. Poté jsme se dostali do hry a zbytek poločasu měli tlak, z něhož jsme vstřelili dva góly. Druhý poločas jsme byli pod velkým tlakem, ale s přispěním Klímy jsme do 88. minuty, kdy jsme si dali vlastní gól, odolávali a hrozili z brejků. Bohužel žádný jsme nevyužili. Konečně se nám podařilo naplno bodovat."




Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
M. Klíma [-] - M. Bláha [-] , L. Mrázek [-] , J. Elsnic [-] , M. Mžourek [-] , L. Zíb [-] (76. J. Mrázek [-] ) , J. Čech [-] , M. Hartman [-] , J. Gregor [-] , P. Nováček [-] (70. M. Krupička [-] ) , D. Titlbach [-] (22. J. Bejbl [-] )

FC Sellier & Bellot Vlašim B
O. Štecher [-] - J. Zeman [-] (61. F. Linhart [-] ) , F. Zvára [-] , M. Lapáček [-] , P. Vobecký [-] , M. Lalouček [-] (85. M. Pešek [-] ) , D. Vlasák [-] , O. Cettl [-] , J. Toupal [-] (82. R. Filip [-] ) , M. Štětina [-] , V. Přitasil [-]

ŽK: 41. M. Mžourek , 43. J. Čech , 78. L. Mrázek , 86. J. Elsnic - 29. V. Přitasil , 41. J. Toupal , 57. M. Lapáček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, HURYCH Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí své postavení v tabulce a vyhrají těsným rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů