2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovičtí fotbalisté porazili Nespeky


Branky


15

Tuchlovice - Deváté kolo Ondrášovka KP proti sobě svedlo týmy, které dělil v tabulce pouhý bod. Do Tuchlovic přijeli Nespeky, které minulé kolo nestačily na lídra z Klíčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boháč zařídil domácím vedení

První velkou šanci měly Nespeky a to již ve 4. minutě, kdy Varkoček přenesl dlouhým pasem míč na pravou stranu, tam se prosadil Konopiský a přihrál do šance Peštovi. Jeho rána z první byla přesná, ale brankář Šimek míč se štěstím vyrazil na tyč. V 9. minutě se na kluzkém terénu nepovedla rozehrávka hostujícímu brankáři a Boháč přišel snadno k úvodní trefě utkání - 1:0. Vyrovnání měl po půl hodině hry na kopačkách Klauz, ale an centr Pešty nakonec jen těsně nedosáhl. Ve 39. minutě napřáhl parádně z přímého kopu Klauz, trefil však spojnici břevna a tyče a balon se odrazil těsně před brankovou čáru, odkud ho brankář Šimek uklidil do zámězí.

Druhý gól přidal Miškovic

První zajímavý moment přišel až v 69. minutě, domácí se dostali do přečíslění dva na jednoho, ale tentokrát se zaskvěl Drážek v brance hostí. O dvě minuty později ale hosté propadli při bránění, následoval přesný centr Cabejška na zadní tyč a hlavou zamířil přesně Miškovic - 2:0. Nespečtí si poté vytvořili mírnou převahu s náznaky šancí, domácí zase hrozili z rychlých brejků do otevřené obrany. V 79. minutě hlaviškoval domácí Červenka těsně vedle. Na druhé straně ustál Klauz souboj s brankářem Šimkem, ale gólem to posléze neskončilo. Vzhledem k tomu, že Klauz souboj ustál a nezvolil pád při souboji právě s domácím brankářem, možná proto se po kontaktu nepískala penalta.



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - N. Miškovic [-] (90. Z. Chochola [-] ) , M. Boháč [-] , J. Kala [-] (20. M. Pospíšil [-] ) , P. Hafenrichter [-] , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] (83. P. Starenko [-] ) , M. Brnovják [-] , L. Tomic [-] (60. J. Červenka [-] ) , Š. Procházka [-] , M. Fitko [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Braný [-] , A. Konopisky [-] , D. Pešta [-] , S. Peterka [-] (75. J. Petlička [-] ) , T. Krejza [-] , M. Klauz [-] , A. Varkoček [-] , J. Kukač [-] , M. Burian [-] , R. Vojkůvka [-] (71. L. Maršoun [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BLATNÝ Matěj - PUDIL Václav, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: výhra hostů

Tuchlovice mi nepřišly příliš nebezpečné, ale mají fantastického brankáře, kterého se každý soupeř bojí, přesto věřím útočné síle Nespek.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza