D. Marek 12.
T. Fabián 23.
D. Marek 24.
V. Šulc 45. (p.)
4:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy zvládly přestřelku s Poděbrady


Branky


12. D. Marek , 23. T. Fabián , 24. D. Marek , 45. V. Šulc (p.) - 17. T. Javorek , 34. O. Bora , 64. L. Nepovím
15

Kosmonosy - Bohemia Poděbrady dokázala dvakrát stáhnout náskok svého soupeře, ale na body nakonec nedosáhla, když o výhře rohodl dvougólý Marek, jenže nahradil v sestavě exligového Böhma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli pět gólů

V 7. minutě přišla první zajímavá příležitost, když po faulu na Křelinu zahrávali hosté přímý kop. Borův přímý kop ale vystihl Šteiner a míč vyrazil. V 11. minutě po centru z kraje odvracel hostující Hruška na rohový kop, po jeho odvrácení ještě zakončoval Marek, ale Václavík byl pozorný. V 17: minutě předvedl Šteiner proti střele Křeliny nejistý zákrok, vyrazil míč pouze před sebe a Javorek jej uklidil mimo dosah domácího brankáře - 0:1. O tři minuty později sklepl Křelina pro Peterku, ten však pálil vysoko nad.

 

Ve 23. minutě zaváhal ve středu hřiště Bora, na slouhý pas si naběhl Marek, proti nemuž ještě zasáhl výborně Václavík, ale stihl ještě balon vrátit na Fabiána a ten již trefil křížnou střelu přesně - 1:1. O minutu později přišla stejná chyba, jen z kopačky Peterky a Marek již svůj pokus proměnil - 2:1. S hosty mohlo být ještě hůře, ale tentokrát marka vychytal opět skvělý Václavík. Deset minut před koncem úvodního poločasu zachytil výkop domácího brankáře Bora a ze středového kruhu poslal míč nádherně do sítě - 2:2. V závěru našli domácí dlouhým pasem Kubelku, který si to namířil do pokutového území a při kličce jej podrazil Hruška. K penaltě se postavil Šulc a poslal Václavíka na druhou stranu - 3:2.

Svým druhým gólem rozhodl Marek

V 51. minutě hledal Šul Fabiána, ale zakončení nedovolil pohotovým výběhem brankář Václavík. O dvě minuty později pálil pohotově Žďásnký a blýsknout se musel znovu hustující brankář a vyrazil míč na rohový kop. Pak si začali mírnou převahu vytvářet hosté z Poděbrad. Po jedné z vydařených akcí to zkoušel zpoza vápna Peterka, ale podruhé v utkání pálil vysoko nad bránu. V 64. minutě následovalo dlouhé autové vhazování hostí, poté přenesený míč na osamoceného Nepovíma a jeho střela zapadlo do horního rohu branky - 3:3.

 

Domácí však mohli přispěchat s rychlou odpovědí po vydařeném centru Šulce, který špičkou kopačky usměrnil Marek, jeho pokus nakonec o pár decimetrů branku minul. Vedení mohli uzmout na svou stranu i Poděbradští, ale tentokrát skvěle na brankové čáře zasáhl Šteiner po zakončení Bory. V 78. minutě se nakonec povedlo vstřelil branku domácím. Šul doběhl téměř ztracený míč, připravil ho zcela osamocenému Markovi, který uklidil kulatý nesmysl do sítě - 4:3. O necelých deset minut mohl odpor Bohemie definitivně zlomit Fabián, ale po dalším pasu Šulce jen trefil brankáře hostí. I tak se nakonec domácí radovali z těsné výhry a zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "Hlavně v defenzívní činnosti to bylo slabší. Ležérní ztráty míčů v kritických prostorech, nedohrávání situací, organizace obranné činnosti. To vše neklapalo podle našich představ. I proto dostáváme laciné góly a není to první zápas. Bohužel chybí nám větší konkurence v mužstvu."



Sestavy


SK Kosmonosy
D. Šteiner [-] - D. Marek [-] (87. D. Mašek [-] ) , T. Fabián [-] , M. Kubelka [-] (73. M. Král [-] ) , V. Žďánský [-] , M. Karásek [-] , J. Maryška [-] , J. Keszeg [-] , V. Šulc [-] (89. J. Strouhal [-] ) , L. Hrdlička [-] , J. Žižka [-]

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - V. Herčík [-] , O. Bora [-] , J. Voříšek [-] (80. K. Pikner [-] ) , M. Peterka [-] (73. T. Šusta [-] ) , L. Křelina [-] , L. Hruška [-] , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] (46. O. Hněvsa [-] ) , L. Nepovím [-] , J. Sirový [-] (85. J. Suchánek [-] )

ŽK: 67. T. Fabián - 83. L. Křelina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: remíza

Věřím Fabimu, že zvládnou domácí zápas za dva body, čekám hodně gólů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza