1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Dobrovice nad Hřebčí rozhodla jediná trefa


Branky


15

Dobrovice - DOmácí poslední dva zápasy nezískali ani bod a to chtěli napravit s Hřebčí, která zase pro změnu vyhrála posledních pět zápasů. O výsledku zápasu nakonec rozhodla jediná branka do sítě Hřebče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Zajíček čaroval

Domácí vstoupili do zápasu aktivně, vytvořili si nějaké slibné šance, ale koncovka úspěšná nebyla. V té největší šance neuspěl R. Miškovský, když při samostatném úniku šel do kličky, ale hostující brankář Zajíček záměr vystihl. Parádní akcí se blýskli Klain se Zelinkou, kdy střílel prvně jmenovaný z hranice penalty, ale brankář hostí střelu vyrazil a rady si věděl i s dorážkou druhého jmenovaného, tedy Zelinky.

Jediným střelcem zelinka

I po změně stran měli domácí více ze hry a dočkali se i zasloužené branky. Největší šanci ale měli možná hosté, když po dlouhém míči za domácí obranu vybhěl daleko ze své brány Bartoš, ale hostující útočník si stačil míč postrčit kolem nej, ale u míče byl jako první vracející se stoper a poslal jej do zámezí. Po souhře čtyř lidí na jeden dotek se sám před Zajíčka dostal v 73. Zelinka a tentokrát se již nemýlil - 1:0. Autor prvního a jediného gólu v zápasu mohl poté přidat ještě jeden zásah, ale jeho střelu na přední tyč vyrazil brankář na rohový kop.



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Radek Miškovský: "Vstoupili jsme do zápasu aktivně, vytvořili jsme si slibné šance, ale v koncovce jsme bohužel nebyli úspěšní. Více ze hry jsme měli i druhý poločas a naštěstí jsme vstřelili i tížený gól. naše vítězství bylo zasloužené, jen škoda, že neskončilo vyšším rozdílem."

SK Hřebeč
Miroslav Novák: "Ostudný a trapný výkon, takto se fotbal hrát nedá. Utkání nemělo vůbec přeborovou úroveň, od horšího výsledku nás zachránil vynikající gólman Zajíček."



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - F. Kořínek [-] , R. Miškovský [-] (46. T. Vejvoda [-] ) , V. Haetchi [-] (90. P. Antoš [-] ) , O. Murárik [-] , D. Zelinka [-] , M. Kopecký [-] (90. J. Havlát [-] ) , P. Klain [-] , L. Tůma [-] , V. Pečínka [-] , C. Golovko [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - F. Sedláček [-] (58. M. Stříbrský [-] ) , M. Čmejla [-] , J. Brodský [-] , N. Obradovič [-] , M. Servus [-] (58. A. Klavík [-] ) , R. Macháč [-] (77. D. Červený [-] ) , M. Novák [-] , J. Pinkas [-] , M. Dolejš [-] , J. Baranec [-]

ŽK: 67. O. Murárik , 83. O. Bartoš - 54. J. Pinkas , 55. R. Macháč , 61. M. Čmejla .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hes Filip - MAREK Tomáš, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: výhra hostů

Jsme sice hrozní, ale snad to bude stačit a domácí mistr Golovko bude mít oči pro pláč.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza