D. Minha 85.
2:1p.
(0:0)
67. M. Krimlák (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 10:15

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany porazily Hvozdnici až po penaltách


Branky


85. D. Minha - 67. M. Krimlák (vl.)
15

Klíčany - Domácí nastoupili do utkání s Hvozdnicí jako velký favorit. Hostím navíc z různých důvodů chyběli Mráz s TřeŠnákem. Přesto svou odhodlaností odvezli hosté po remíze a prohře po penaltách alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíčany držely míč, ale k ničemu to nevedlo

Domácí měli výraznou převahu, ale bez vyložených šancí. A když šance přišly, nevyřešili to domácí nejlépe, nebo zasáhl pozorný Vašák v bráně Hvozdnice. Hosté ovšem pozorně bránili a poločas skončil bez branek.

Nakonec po jedné brance na každé straně

V 58. minutě předvedli hosté pěknou akci a rychlý brejk, Artimovič šel sám na brankáře Fialu, ten však jeho samostatný únik zneškodnil. V 67. minutě se uvolnil hostující Tomanec, poslal střílený centr před bránu a M. Krimlák si srazil míč do vlastní brány - 0:1. Veliký tlak měli posléze domácí, sérii rohových kopů, při jednom se blýskl fantastickým zákrokem Vašák. Nakonec v 85. minutě srovnal Minha - 1:1. V nastavení uviděl druhou žlutou a poté tedy i červenou kartu hostující Kratochvíl.

Bod navíc pro Klíčany

Za hosty neproměnili Rochl a Müller a tak domácí brali bonusový druhý bod.



Ohlasy k zápasu



SK Hvozdnice
SK Hvozdnice: "Kdyby sázkové kanceláře vypisovaly kurzy na tento zápas, nikdo ze zasvěcených by se asi nemohl divit tomu, kdyby byl tento na vítězství domácích například 1,01. Domácí měli téměř po celý zápas výraznou převahu, ale vyložené šance nepřicházel, nebo jim pokazil radost spolehlivý Vašák. Z Klíčan jsme si odvezli překvapivý, ale hlavně obrovsky cenný bod Ten druhý jsme díky neproměněným penaltám v úvodu rozstřelu nechali v deštivém počasí na nepříliš kvalitním povrchu bohužel domácím Klíčanům."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - T. Jurčík [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , Š. Vošta [-] - P. Hájek [-] (71. J. Ježek [-] ) , A. Kraus [-] , T. Buldra [-] , P. Slánský [-] - J. Kalaš [-] , T. Krimlák [-] (46. D. Minha [-] ) -

SK Hvozdnice
L. Vašák [-] - M. Voráček [-] (92. H. Bojar [-] ) , M. Tomanec [-] , L. Obermajer [-] , J. Neumann [-] , O. Hodosi [-] , K. Kratochvíl [-] , J. Mrhal [-] , D. Müller [-] , J. Artimovič [-] (88. M. Matys [-] ) , K. Rochl [-]

ŽK: 39. P. Slánský , 64. T. Buldra , 79. A. Kraus - 57. K. Kratochvíl , 73. K. Rochl . ČK: 93. K. Kratochvíl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Glogar Lukáš - BURIAN Michal, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: výhra domácích

Na betonovém hřišti jednoznačně zvítězí domácí a prokáží svoji kvalitu. Obrana Hvozdnice v čele s panem Rochlem zažije kolotoč.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích