FOTO: V zápase mezi Lysou nad Labem a Komárovem padlo více červených karet než branek


Branky


19

Lysá nad Labem - Komárov, který má zatím ve venkovních zápasech stoprocentní bilanci chtěl uspět i na hřišti Lysé nad Labem. O výsledku nakonec rozhodla jediná branka ze standardní situace, kterou zahrával hostujcíí Pužík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovné utkání branky prozatím nenabídlo

Utkání nenabídlo mnoho brankových příležitostí a většinou se hrálo a bojovalo od vápna k vápnu. V úvodu zápasu ve 4. minutě míč mířící po zemi k tyči brankář hostí chytil. V 10. minutě zahrávali hosté roh, brankář Rathouský po nebezpečné hlavičce vyrazil míč na další roh, který byl poté odvrácen. V 16. minutě střelecký pokus Vránka minul branku.

 

Po půl hodině postupoval Novák z úhlu sám na brankáře Hejcmana, ale jeho střela prolétla podél branky a míč skončil u delší tyče v zázemí. Ve 41. minutě si poradil domácí Rathouský se střelou po zemi a na druhé straně pálil Kříž vysoko nad branku. Dvě minuty před koncem poločasu přišla zatím největší šance, Kříž vystihl malou domu, vystřelil podle Hejcmana, Vaníček však stihl míč vykopnout z prázdné branky, balon se pak ještě odrazil k Matouši Brabcovi, který jej do branky ale neprotlačil.

 

Červené na obou stranách

Ve 47. minutě zakončoval centr z přímého kopu Matěje Brabce Kubín hlavou vedle, Ve 49: minutě byl po faulu ve středu hřiště byl vyloučen Veselý. Hosté přesilovku využili hned za pět minut, když Pužík zamířil přesně z přímého kopu z dvaceti metrů přes zeď k tyči - 0:1.

 

V 62. minutě podnikl Komárov rychlý protiútok, který byl zakončen střelou a skvělým zákrokem Rathouského. O deset minut později mířil domácí Vránek jen do brankáře. V 77. minutě se znovu zaskvěl Rathouský. V 80. minutě neudržel nervy na uzdě hostující Nový, srtčil do protihráče a uviděl červenou kartu. V nastavení byla střela Kříže sražena na roh, který hosté ubránili a odvezli všechny tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Lysá
Václav Šlingr, vedoucí mužstva: "Na vydřené vítězství v minulém kole jsme doma v souboji nováčků nedokázali navázat a body si odvezl soupeř, který dokázal proměnit přímý kop. Utkání nenabídlo mnoho brankových příležitostí a většinou se hrálo a bojovalo od vápna k vápnu. Utkání řídila trojice žen, jako hlavní Žáková a kromě dvou červených karet ještě nám udělila tři a soupeři čtyři žluté karty."

FK Komárov
Jakub Vaníček: "Výkon z naší strany nebyl ideální, nedařilo se nám nic, ale na druhou stranu síla týmu je v tom, že dokážeme vyhrát i zápasy, ve kterých se nám nedaří. Je to čtvrtá výhra venku a opět bez obdrženého gólu, což je pozitivní."



Počet diváků: 105. Rozhodčí: Žáková Dagmar - ŠULCOVÁ Lucie, PAVLÍKOVÁ NITSCHE Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2019 15:37
Hodnocení zápasu
23. 9. 2019 08:38
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra hostů

Komárov potvrdí tabulkové postavení.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

17. 9. 2019 19:50
Výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů