1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovicím stačila na tři body s Kosoří jediná branka


Branky


16

Tuchlovice - Velké množství šancí na obou stranách, hostující Kosoř předvedla velkou kvalitu, ale se své šance proměnit nedokázala, domácí pak jednu proměnili a radovali se ze zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka nepadla ani na jedné straně

Do zápasu vstoupili o něco aktivněji hosté, ale první šanci měli přesto domácí. Miškovec úplně sám před brankářem minul hlavou branku. I druhou obrovskou šanci měli Tuchlovičtí, do dobré pozice se dostal z pravé strany Starenko, ale také on svou šanci neproměnil. VE 25. minutě předvedli hosté parádní akci, když se prokombinovali až k zakončení, ale míč z brankové čáry vykopl domácí Tomic. 

Rozhodl Miškovic

V 60. minutě měli výhodu rohového kopu hosté, ale následná hlavička se do branky nevešla. V 73. minitě se domácí Miškovic protáhl mezi stopery, obešel i brankáře a pohodlně do prázdné branky otevřel skóre utkání - 1:0. Hosté přidali na obrátkách a měli standardní situace, které zaváněly gólem. Po jednom z centrů minul míč po zakončení Pitáka branku, ve které stál Pospíšil, jen velmi těsně. Zbytek už domácí pozorně i s brankářem odbránili a připsali si velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Ondřej Pilař: "Myslím, že se hrál docela zajímavý zápas plný šancí, kdy je až s podivem, že výsledek zápasu je pouze jednogólový. Pro nás jsou to ale zlaté tři body, protože proti nám stál fotbalově velmi kvalitní soupeř."




Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - M. Brnovják [-] , P. Starenko [-] , P. Hafenrichter [-] , V. Krsek [-] (70. M. Pospíšil [-] ) , N. Miškovic [-] , J. Červenka [-] (46. P. Hornof [-] ) , L. Tomic [-] , Š. Procházka [-] , J. Kubů [-] , O. Pilař [-] (70. M. Boháč [-] )

Kosoř
V. Němčanský [-] - J. Petržílka [-] , A. Janoušek [-] , J. Slunéčko [-] (83. D. Višvader [-] ) , J. Večeřa [-] (75. M. Kostka [-] ) , J. Hrubý [-] (70. P. Stejskal [-] ) , M. Folejtar [-] , T. Vladyka [-] , P. Růžička [-] , J. Skřivánek [-] , K. Piták [-]

ŽK: 21. P. Starenko , 67. P. Hornof - 24. A. Janoušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Garaja Miroslav - KOVÁŘ Otto, KLÁPA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání vyhraje Kosoř na penalty.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích