J. Jícha 80. (p.)
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velim prohrála s Dobrovicí po penaltách


Branky


80. J. Jícha (p.) - 85. T. Cigánek
14

Velim - Velmi opatrné utkání se hrálo ze strany domácí Velimi a hosty z Dobrovice. S minimálním množstvím šancí musely nakonec rozhodnout o vítězi penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrá se opatrý fotbal bez velkých šancí

Již ve 4. minutě poslal Kukal míč do vápna na nabíhajícího Jíchu, který mířil nad. Zápas se hrál velmi opatrně, ani jeden tým nechtěl udělat chybu. První poločas to bylo utkání spíše o soubojích ve středu hřiště a šancí bylo pomálu. Párkrát ze střední vzdálenosti vypálili domácí Vocel a Kopáček, ale vždy jen do připraveného brankáře Bartoše, nebo vedle. Hosté se snažili hrozit ze vzduchu, jednou musel zasahovat domácí brankář Dráp, když centrovaný míč mířil přímo do brány a po následném rohu hlavičkoval jeden z hráčů hostí nad branku. V závěru měl obrovskou šanci Víšek, ale střelou z deseti metrů trefil obránce Dobrovice. 

Nakonec po gólu na obou stranách

Taktika hry z obou stran se nezměnila ani po změně stran. Hra se více odehrával opět ve středu hřiště a pár náznaků šancí přišlo jen po standardních situacích. V 77. vykopával hostující brankář, ale jako první hlavičkoval domácí Petrů, který přehodil celou obranu hostí a Jícha běžel sám na bránu, ve vápně poté elegantně zasekl a obešel dva protihráče, ale jeho zakončení bylo ještě zblokováno. Míč se však k Jíchovi vrátil, posunul ho na Kukala, ale ještě u toho byl faulován a pískala se penalta. Tu sám faulovaný Jícha proměnil - 1:0. V 85. minutě se k míči dostal střední záložník hostí Cigánek, prošel lehce středem, dostal se až do vápna a zakončil na zadní tyč a srovnal stav utkání - 1:1

Úspěšnější hosté

V následujícm penaltovém rozstřelu vydolovali bod navíc hosté, když na penalty vyhráli v poměru 5:4. 



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Vzhledem k tomu, že nám chyběl Hruška a Záhora, tak bych před zápasem bod bral, ale podle průběhu jsem zklamaný. Každý tým si během zápasu vypracoval jednu šanci, jinak se hrálo bez šancí. Byl to takový opatrný zápas."

FK Dobrovice
David Miškovský: "Věděli jsme o síle Velimi v domácím prostředí a tomu jsme přizpůsobili naši hru. Zápas se odehrál bez vyložených šancí na obou stranách. Remíza odpovídá průběhu zápasu. My jsme lépe poté zvládli penaltový rozstřel."



Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - J. Kukal [-] , M. Jansta [-] , L. Hartig [-] , R. Vocel [-] , J. Jícha [-] , V. Kopáček [-] (86. M. Kasal [-] ) , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] (67. J. Bečvařík [-] ) , O. Martikán [-] , J. Petrů [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - D. Miškovský [-] (86. L. Tůma [-] ) , F. Kořínek [-] (78. M. Kopecký [-] ) , M. Vajgl [-] , D. Zelinka [-] , T. Cigánek [-] , V. Haetchi [-] (91. T. Vejvoda [-] ) , P. Klain [-] , L. Macko [-] , O. Murárik [-] , V. Pečínka [-]

ŽK: 82. R. Vocel , 89. M. Kasal - 17. L. Macko , 66. O. Murárik .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kovář Otto - MRÁZEK Radek, GARAJA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Jakub Hromádka
Tip experta: remíza

Za mě další remíza a Velim zvítězí na penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů