2:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany otočily výsledek v Kosoři a odjely s plným počtem bodů


Branky


12. K. Piták , 18. K. Piták - 24. P. Slánský , 28. J. Petržílka (vl.) , 35. J. Kalaš , 55. M. Krimlák
14

Kosoř - Domácí přivítali Klíčany, které nastoupili bez třech hráčů základní sestavy. Navíc bývalý hráč Slavie Praha Karel Piták zajistil rychlé dvoubrankové vedení domácím. Klíčany zápas ale otočily a odvezly si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích o dva góly, ale obrat Klíčan

První poločas se hrálo ve velmi vysokém tempu a diváci si přišli na své. Překvapivě se do vedení dostali domácí, s centrem ze strany si mazácky poradil exligový Piták, který si tělem odstavil stopera Bureše a hlavou poslal ve 12. minutě míč do sítě - 1:0. Domácí se dostali do dvoubrankové vedení o šest minut později, sám na brankáře šel Slunéčko, ale Fiala skvělým zákrokem podržel svůj tým. Míč se ale odrazil k Pitákovi, ten dal svůj druhý gól v zápase a zajistil dvoubrankové vedení Kosoře - 2:0.

 

Poté už ale začaly hrát také Klíčany, Slánský využil ve 24. minutě nedorozumění mezi domácími stopery a brankářem a po centru Bureše snížil - 2:1. Po chvíli bylo již srovnáno, když se míč se štěstím po dalším z centrů odrazil ke Slánskému a ten srovnal stav utkání, nakonec byl gól napsán jako vlastní Petržílkovi - 2:2. Klíčany daly třetí gól ve 35. minutě a ještě v poločase tedy otočily nepříznivý stav. Po skvělé narážečce mezi Minhou a Pozníčkem nacentroval druhý jmenovaný na Kalaše a ten akrobatickým kopem překonal brankáře - 2:3. Hosté dopravili míč do sítě do poločasu ještě jednou, když se trefil znovu Kalaš, ale pro domnělý ofsajd branka neplatila, vše nasvědčuje tomu, že ale gól byl regulérní a ofsajd byl odmáván nesprávně.

Klíčany výhru pojistily

Druhý poločas drželi domácí více míč na svých kopačkách. Hosté se soustředili spíše na situace brejkové. Uklidňující čtvrtý gól ze strany hostí přišel ale po standardní situaci, po přetaženém rohovém kopu vracel míč T. Krimlák a jeho bratr M. Krimlák poslal v 55. minutě míč do sítě - 2:4. Klíčany dohrávaly utkání v deseti lidech, když v 65. minutě byl vyloučen stoper Bureš po dvou žlutých. Domácí chtěli s výsledkem něco udělat, byl znát nevyrovnaný počet hráčů, ale gól se Kosoři vstřelit nepodařil. V nastavení střílel hostující Předota do břevna. Poté o chvíli později dal i gól, ale ten nebyl uznán pro ofsajdové postavení.



Ohlasy k zápasu



TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Do zápasu jsme šli bez Hájka, Buldry a Jeslínka a věděli jsme, že to nebude lehké utkání, a že si musíme pohlídat útočnou dvojici Piták a Slunéčko Do. 20. minuty nám tihle dva hráči dělali problémy a tihle dva hráči zařídili i domácím vedení o dva góly. Konečně po prospalém začátku jsme začali hrát fotbal a vytvářet si také šance a otočili jsme ještě do poločasu skóre na 3:2 pro nás. Mělo to být čtyři, ale byl odmáván nesmyslný ofsajd. Druhý poločas už to byla pouze kontrola výsledku, domáci drželi míč a my dobře bránili. Zvýšili jsem na čtyři dva a kontrolovali výsledek v deseti lidech. Kdyby domácím rozhodčí nepomáhal tak, jak pomáhal, asi by to bylo možná i lehčí utkání."



Sestavy


Kosoř
T. Židlický [-] - D. Višvader [-] (41. M. Kostka [-] ) , J. Petržílka [-] (63. I. Vodecký [-] ) , P. Stejskal [-] (86. M. Šerák [-] ) , K. Piták [-] , J. Hrubý [-] , M. Folejtar [-] , T. Vladyka [-] , P. Růžička [-] (74. D. Tkachenko [-] ) , J. Skřivánek [-] , J. Slunéčko [-] (77. N. Kaliský [-] )

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - T. Jurčík [-] , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] - T. Petříček [-] , A. Kraus [-] , P. Slánský [-] (88. J. Předota [-] ) , D. Minha [-] - J. Kalaš [-] , T. Krimlák [-] (67. Š. Vošta [-] ) -

ŽK: 10. T. Jurčík , 51. M. Bureš , 82. P. Slánský , 88. M. Krimlák , 90. J. Kalaš . ČK: 65. M. Bureš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Jakub Hromádka
Tip experta: výhra hostů

Za mě jasná dvojka. Klíčany potvrdí formu ze začátku soutěže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů