F. Zvára 23. (vl.)
C. Golovko 45.
3:2p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice neudržela dobře rozehrané utkání a Vlašim porazila až po penaltách


Branky


23. F. Zvára (vl.) , 45. C. Golovko - 71. P. Plachý , 85. A. Sogbo
15

Dobrovice - Zápas rozdělený dalo by se říct do třetin. V prvních dvou jasná dominance domácích, v posledních třiceti minutách Vlašim přepla do jiného režimu a vytěžila vyrovnání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Dobrovice o dvě branky

Domácí mužstvo se chtělo spoléhat na rychlé protiútoky, hosté se naopak snažili spíše držet míč. Více do šancí se dostávala spíše domácí Dobrovice, přihrávky za obranu dělaly Vlašimským nemalé problémy. Přesto úvodní branka přišla po rohovém kopu, centr Cigánka prodloužil D. Miškovský a hostující Zvára si ve 23. minutě dal trochu smolný vlastní gól - 1:0. Poté se již trefil domácí kapitán D. Miškovský sám, ale byl mu odmáván ofsajd a branka tak nebyla uznána.

 

Hosté měli šance převážně po standardních situacích nebo střelách z větší vzdálenosti, ale domácí měli spolehlivého Bartoše v bráně. V závěru poločasu dostali domácí svého soupeře pod tlak. Klain si narazil míč s Vajglem a přízemním centrem našel Golovka, který zasekl před obráncem, poslal ho takzvaně "na párek" a překonal Šandu - 2:0.

Domácí začali šlapat vodu a přišlo vyrovnání

Po změně stran měl šanci D. Miškovský, ale ze strany zamířil jen do brankáře, který vyrazil míč na roh. Po něm se radoval ze vstřelené branky bratr domácího kapitána Davida, Radek Miškovský, ale pro údajný ofsajd gól opět neplatil, ikdyž to bylo zřejmě špatně posouzené. V další šanci se ocitl hosty zapomenutý Murárik, ale z blízka hlavičkoval nad branku. Snížení měl na noze Sogbo, který se zjevil sám před brankářem Bartoše, ten se však vyznamenal.

 

Vlašim se ale přeci jen kontaktního gólu dočkala. Vobecký se probil po pravé straně až k brankové čáře, zpětnou nahrávkou našel v ideální pozici Plachého, který zakončoval dvacet minut před koncem do odkryté brány - 2:1. Zlomit odpor hostí mohl kapitán Miškovský, ale hlavou trefil tyč. V 83. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Cigánek a hosté přesilovku bleskově využili. Střelu Laloučka ještě vyrazil Bartoš, ale nejlépe se zorientoval Sogbo a akrobatickým zakončením v 85. minutě srovnal - 2:2.

Bartoš chytil tři penalty Vlašimi a sám svůj pokus proměnil

V první sérii nedal domácí Golovko, když mu hostující brankář vystihl dloubáček ala Antonín Panenka a nedal ani Cettl, kterého vychytal Bartoš. D. Miškovský i Plachý byli ve druhé sérii úspěšní. I v té další se střelci nemýlili, Murárik i Vlasák. Jako čtvrtý šel domácí brankář Bartoš a proměnil střelou o tyč a vzápětí vychytal Filipa. Za domácí nedal pátým pokusem Haetchi, který orazítkoval brankovou konstrukci. Vyrovnant mohl lalouček, ale znovu skvělý Bartoš rozhodl o bonusovém bodu pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
David Miškovský, kapitán: "Zápas se mi nehodnotí zrovna příjemně. Do 70. minuty jsme ve hře dominovali a měli spousty gólových šancí. Neřešili jsme je ale optimálně, já osobně jsem měl dvě a stále kroutím hlavou, co jsem zahodil. Poté nás mladý hostující celek začal přehrávat a po našem vyloučení dokázal i srovnat. Nebyla nám ještě uznány dva góly po domnělých ofsajdech, ale určitě minimálně gól bráchy byl dle mého, regulérní. Penalty byly pak krasojízdou Ondry Bartoše, když tři chytil a sám tu svou bezpečně." proměnil."

FC Sellier & Bellot Vlašim B
Václav Toupal, trenér: "Sice jsme se snažili držet balon, ale měli jsme špatné předfinální věci a do těch finálních jsme se vůbec nedostávali. Navíc jsme dostali trochu laciný gól z rohu. Po změně stran mohli domácí dát dva góly, ale nedali. Troufnu si říct, že od té 60. minuty už jsme byli lepší."



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Kopecký [-] (70. V. Haetchi [-] ) , D. Miškovský [-] , M. Vajgl [-] (80. F. Kořínek [-] ) , R. Miškovský [-] , D. Zelinka [-] , T. Cigánek [-] , P. Klain [-] , L. Macko [-] , O. Murárik [-] , V. Pečínka [-] (22. C. Golovko [-] )

FC Sellier & Bellot Vlašim B
J. Šanda [-] - J. Toupal [-] (46. F. Linhart [-] ) , M. Habal [-] , F. Zvára [-] , V. Přitasil [-] , P. Vobecký [-] (80. J. Zeman [-] ) , D. Vlasák [-] , A. Sogbo [-] (88. R. Filip [-] ) , O. Cettl [-] , P. Plachý [-] , M. Lapáček [-] (58. M. Lalouček [-] )

ŽK: 36. R. Miškovský , 53. P. Klain , 80. T. Cigánek , 83. C. Golovko - 66. D. Vlasák , 90. M. Habal . ČK: 83. T. Cigánek .
Hráči zápasu: O. Bartoš - A. Sogbo .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: GERHARDT Jiří - HLAVNIČKA Martin, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jakub Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Jednička. Dobrovice bude stoprocentní i po pátém kole.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích