Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 10:15

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm kulí jak v Sarajevu, Poděbrady schytaly v Klíčanech debakl


Branky


15

Klíčany - Poděbradská Bohemia cestovala k utkání pátého kola Středočeského přeboru na půdu neoblíbeného soupeře z Klíčan a v konečném účtování neslavně překonala výsledek ze stejného hřiště z minulé sezony (utkání skončilo výhrou Klíčan v poměru 6:2).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance domácích a čtyři vstřelené góly

Domácí do utkání nastoupili poměrně s respektem a v úvodu si tak obě mužstva spravedlivě vyměnila po jednom nepřesném zakončení.  Zatímco však v dalších minutách Bohemia případné ztráty soupeře trestat nedokázala, tak domácí byli v tomto ohledu o poznání efektivnější. Právě po jedné z chyb šli také domácí v 10. minutě do vedení, když Hruška na polovině hřiště zaváhal při odkopu a míč nechtěně sklepl do běhu Slánskému, který posunul Minhovi a ten řižnou střelou překonal Václavíka - 1:0.

 

Ve 21. minutě měli dobrou příležitost ke srovnání hosté, když si na Nepovímův rohový kop naskočil Voříšek, v dobré pozici však míč hlavou nasměroval jen těsně nad břevno. Ve 24. minutě tak podruhé se skórem utkání pohnuli domácí. Přišel centr ze strany hřiště a zcela volný Pozníček procedil míč skrze Václavíka - 2:0. O tři minuty později domácí vysunuli přesným pasem Hájka, který následně střílenou přihrávkou pokutovým územím našel nabíhajícího Minhu a ten míč uklidil do odkryté sítě - 3:0.

 

Gólový rozdíl mohl navýšit Slánský, který se postavil k exekuci přímého kopu po faulu Hrušky, ale jeho přízemní střelu k tyči tentokrát Václavík vyrazil na rohový kop. O chvíli později pak po závaru před bránou Bohemie pálil Buldra, Václavík však proti střele mířící do horního růžku dokázal znovu hbitě zasáhnout.  Po rohovém kopu pak poděbradskému brankáři při střele Slánského prozměnu vypomohl pohotovým zákrokem Suchánek.

 

Ve 40. minutě se za obranu Bohemie až překvapivě snadno dostal Slánský a tentokrát svým precizním zakončením poslal míč nechytatelně do růžku - 4:0. V posledních minutách prvního dějství se pak na průběžném stavu utkání již nic nezměnilo, a tak šli domácí do kabin se čtyřbrankovým náskokem.

 

 

Klíčany přidaly další góly

Do druhého poločasu domácí vstoupili již s opoznání nižší intenzitou ofenzivního snažení, přesto však byla jejich převaha stále zcela jednoznačná. A právě domácí měli na svém kontě první zakončení po změně stran, ale střela Pozníčka mířila do připraveného Václavíka. V 58. minutě předvedli domácí pohlednou kombinační akci středem hřiště, na jejimž konci Minha vybídl přihrávkou za obranu k zakončení Kalaše a ten křižnou střelou poslal balon do sítě za bezmocného Václavíka - 5:0.

 

Domácí byli i v dalších minutách při chuti. Pozníčkův centr Hruška odvrátil pouze ke Krausovi a ten razantní střelou orazítkoval horní tyč. V 63. minutě se však skóre utkání již znovu měnilo. Rozehrávku poděbradského kapitána vystihl Slánský a rychle posunul míč na Krause. Záložník Klíčan tentokrát volil nezištné řešení v podobě přihrávky na nabíhajícího Minhu a ten tak mohl pohodlně zkompletovat svůj hattrick - 6:0.

 

V 77. minutě měl po Šustově přihrávce na kopačce čestný úspěch poděbradského celku Javorek, ale svůj střelecký pokus nasměroval pouze do středu brány a Fiala tak zasáhl. O deset minut později přišel přesný pas Pozníčka na střídajícího Krimláka a ten pohotovým obloučkem překonal Václavíka posedmé - 7:0. A když v závěru utkání neuspěl z hranice pokutového území se svým střeleckým pokusem ani Nepovím, odneslo si poděbradské mužstvo z pátého utkání aktuální sezony potupný debakl.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "První prohra minulé kolo s Velimí nás vrátila nohami zpět na zem. Věděli jsme, že musíme bodovat. Od první minuty jsme diktovali tempo a zaslouženě vyhráli poměrem 7:0. Jsme také rádi za nulu vzadu. Musíme se už ale připravit na Kosoř, kam jedeme pro tři body."

FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "Byli jsme pouhým sparingpartnerem soupeře. Zaostávali jsme ve všech činnostech a omluvou nemůže být ani to, že nám chyběli čtyři hráči. Je to ostudný výsledek a neomluvitelný pouťový výkon. Vše, co jsme nahráli a doposud předváděli, jsme tímto výkonem naprosto zdegradovali,"



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - T. Jurčík [-] , M. Bureš [-] , M. Krimlák [-] (70. Š. Vošta [-] ) , D. Pozníček [-] - A. Kraus [-] , P. Hájek [-] , P. Slánský [-] (70. T. Petříček [-] ) , T. Buldra [-] - J. Kalaš [-] (62. T. Krimlák [-] ) - D. Minha [-]

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - V. Herčík [-] , T. Šusta [-] , L. Nepovím [-] , J. Voříšek [-] (63. O. Hněvsa [-] ) , J. Suchánek [-] , L. Hruška [-] , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] , R. Hruška [-] , O. Soukup [-] (46. K. Pikner [-] )

ŽK: 26. P. Hájek , 84. A. Kraus - 66. V. Herčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Glogar Lukáš - GLOGAR Petr, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Huttr

Expert: Jakub Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou týmu, kterým se podařil vstup do soutěže, neznám tým Poděbrad, ale i přesto zde tipuji výhru domácích Klíčan, Které mají silné mužstvo a budou chtít napravit zaváhání z minulého kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích