Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fantastická druhá půle znamenala pro Hvozdnici vysokou výhru nad Lysou nad Labem


Branky


3. K. Kratochvíl (p.) , 65. K. Rochl , 74. M. Tomanec , 84. J. Hromádka , 88. K. Rochl , 90. M. Varga - 27. J. Neumann (vl.) , 32. T. Kříž
17

Hvozdnice - Po třech kolech měli domácí na svém kontě nula bodů, stejně tak na tom byla Lysá nad Labem, která o poločas vedla, ale zápas nakonec skončil debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení, ale poté obrat hostí

Hned ve 3. minutě byl v pokutovém území hostí faulován Obermajer a Kratochvíl nařízenou penaltu proměnil - 1:0. Tento úvod ale s hosty neotřásl a získali územní převahu. V 9. minutě prodloužil přímý kop Švorby nad branku Ježek a o pět minut později střílel Vránek nepřesně. V 19. minutě slabé zakončení domácích pokryl Novák. Hostující brankář pak vyřešil i situaci, ve které šli domácí dva na jednoho.

 

Ve 27. minutě odcentroval z levé strany Kubín a Neumann si srazil míč do vlastní branky - 1:1. Ve 32. minutě už navíc hosté vedli, míč mezi obránce dostal Kříž, běžel sám na gólmana, kterého prostřelil - 1:2. V závěru ještě hlavičkoval po centru Švorby Ježek a orazítkoval břevno. Míč poté skončil na břevně i po pokusu Schneiberga, když jeho pokus s velkou námahou vyrazil Vašák.

Hvozdnice dala pět gólů

Do druhého poločasu naopak hosté nastoupili ospale a Hvozdničtí získávali postupně převahu. Ale tři rychlé rohy po sobě ještě domácí nevyužili, když tu největší šanci neproměnil Tomanec. Na druhé straně šli hosté do přečíslení dva na jednoho, avšak Galovič nepřihrál Ježkovi přesně. V 65. minutě se nejlépe v pokutovém území hostí zorientoval Rochl a srovnal - 2:2. V 74. minutě zachybovala obrana Lysé na pravé straně čehož využil Tomanec a otočil vývoj utkání po přihrávce Kratochvíla - 3:2. 

 

Vyrovnat mohl v 80. minutě Vránek, ale proti byl Vašák, který s velkou námahou střelu vyrazil. Domácí poté proměnili zápas v exhibici. V 84. minutě potrestal Hromádka chybu gólmana a nedůraz obrany - 4:2. Přesto měli i hosté ještě šance, nejprve Hankeho vychytal domácí brankář a Sosnovský nastřelil z přímého kopu tyč. V 88. minutě se podruhé v utkání trefil Rochl, když potrestal obrovskou chybu Veselého, který ze čtyřiceti metrů posílal brankáři malou domů - 5:2. V nastavení se ještě trefil hlavou Varga - 6:2.

 

V zápase dvou týmů, které před utkáním měly nula bodů, byli úspěšnější domácí, kteří ve druhém poločase vstřelili pět branek.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Slovan Lysá
Václav Šlingr, vedoucí mužstva: "Další zápas krajského přeboru jsme sehráli na hřišti soupeře, který byl po prvních třech kolech bez bodů. Utkání mělo dva rozdílné poločasy, v prvním jsme udávali tón hry a dokázali jsme otočit nepříznivý výsledek, zajistit si i vedení a vypadalo to, že můžeme dosáhnout na první body. Ve druhé půlce se karta obrátila, domácí přidali a snahu o zvrat utkání dokázali proměnit ve výrazné vítězství. K tomu jsme jim pomohli naším slabým výkonem v této části hry, který byl bez důrazu i nasazení. Tak jsme nakonec odjeli s pěknou nakládačkou, kdy jsme tři góly inkasovali v závěrečných pěti minutách."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - KAUCKÝ Miloš, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 9. 2019 14:20
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: výhra domácích

Hosté platí nováčkovskou daň, čehož Hvozdnice v domácím prostředí využije.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích