0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Diváci se branek mezi Poděbrady a Nespeky dočkali až v penaltovém rozsřelu


Branky


16

Poděbrady - Po třech kolech byli stoprocentní, ve čtvrtém však už narazili. Hráči poděbradské Bohemie poprvé v sezoně nedokázali v utkání skórovat a po bezbrankové remíze s Nespeky musel o zisku bonusového bodu rozhodnout až penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozorná obrana hostí

První šanci si připsali domácí již po necelých třech minutách hry, kdy dlouhé autové vhazování Herčíka do pokutového území odvrátil nedůrazným způsobem Burian ke Kubánkovi. Razantní střela středopolaře Bohemie však bránu minula. Na druhé straně se k zakončení zpoza pokutového území dostal Klauz, míč však z jeho kopačky mířil zcela mimo brankový prostor. V 10. minutě hlavičkoval po rychle rozehrané standardní situaci Konopiského hostující Krejza, ale z malého vápna hlavičkoval přímo do náruče brankáře Málka.

 

Domácí měli optickou převahu a drželi míč, avšak přechod do útpčné fáze přes dobře bránící hosty dělal Bohemii nemalé problémy. Po kombinaci Hečíka a Nováka poslal druhý jmenovaný ostrý centr do vápna, ale obrana Nespek byla znovu pozorná. V poslední desetiminutovce se do šancí dostal domácí Javorek, ale v prvním případě po přihrávce Bory střílel levou nohou mimo. Druhou šanci připravil Javorkovi Soukup, ale tentokrát střelu vykopl Drážek. Javorek potřetí po přihrávce Nepovíma, ale křížná střela nešla mezi tři tyče. 

 

 

Šance přibývaly, ale góly nepřicházely

Hosté se poprvé výrazněji o slovo přihlásili v 54. minutě, kdy defenzivu Bohemie zaskočili rychlou rozehrávkou standardní situace, Klauzův střílený pas před bránu soupeře však dokázal odvrátit do bezpečí Bora. Na druhé straně pozornosti diváků nemohl uniknout dalekonosný pokus Bory z přímého kopu, který byl nařízen po faulu na Nováka. Drážek dokázal však zareagovat a do růžku brány mířící projektil vytěsnil na rohový kop. Poté dvakrát vysoko nad bránu Nespek pálil Voříšek.

 

Hosté stále častěji hrozili po standardních situacích a v 67. minutě měli blízko ke vstřelení úvodní branky v utkání. Po centru od rohového praporku byl v pokutového území nejpohotovější Peterka, který míč na domácí bránu nasměroval efektními nůžkami, jeho střela však odrazem od zad bránící Kubánka skončila těsně vedle.V 76. minutě bylo po rohovém kopu rušno také před Drážkovou bránou, v závaru se však nakonec nedokázali důrazněji prosadit Bora, ani střídající Šusta. Ke zlomení bezbrankového stavu pak měli v závěru utkání o něco blíže hosté. V 79. minutě nejprve hlavičkoval po centru Maršouna Pešta, ale zády k bráně nedokázal míči udělit potřebnou razanci a pokus zlikvidoval domácí brankář.

 

V 83. minutě po dalším z rohových kopů Maršouna hlavičkoval Krejza, ale Málek v tomto případě dokázal míč vyrazit mimo tři tyče.V 86. minutě se po faulu na Nováka postavil k exekuci standardní situace Šusta a jeho přesně kroucený centr mířil přesně do prostoru, kam si nabíhal Bora. Záložník Bohemie však míč nedokázal hlavou přesněji trefit a u vzdálenější tyče jej na hrací ploše nezastihl ani Voříšek. A když v poslední minutě základní hrací doby nedotáhl svůj únik po pasu Nepovíma Novák, kterého na poslední chvíli připravil o zakončení pohotovým skluzem Braný, museli si diváci počkat na definitivní rozuzlení utkání až do penaltového rozstřelu.

Domácí neproměnili hned tři pokusy

V prvních třech sériích selhala kompletní trojice domácích exekutorů. Postupně neuspěli Nepovím se slabým zakončením do středu brány, Bora mířící těsně nad břevno a Herčík s nepřesně umístěným pokusem. Za to za hosty se nekompromisním způsobem prosadili Braný a Klauz a definitivní ukončení rozstřelu tak měl na své kopačce Maršoun. Jeho pokus ale Málek vyrazil a o jednu sérii tak ještě penaltový rozstřel prodloužil. Více však již domácí nesvedli. Javorek se sice na úvod čtvrté série stal prvním úspěšným střelcem Bohemie v utkání, ale následně pokutový kop proměnil i Kukač a bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "Hlavně ve finální a předfinální fázi jsme byli moc zbrklí nebo nepřesní. Pak ve druhém poločase jsme nechali dostat se do šancí i hosty, takže remíza z tohoto pohledu je určitě spravedlivá. K penaltám, které přinášejí případný další bod, jsme přistoupili laxně a nezodpovědně."




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
J. Málek [-] - V. Herčík [-] , O. Bora [-] , L. Nepovím [-] , J. Voříšek [-] , L. Hruška [-] , M. Novák [-] , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] (80. K. Pikner [-] ) , R. Hruška [-] , O. Soukup [-] (73. T. Šusta [-] )

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - M. Kučaba [-] , A. Konopisky [-] , D. Pešta [-] , S. Peterka [-] (74. F. Iheanacho [-] ) , M. Klauz [-] , J. Kukač [-] , M. Burian [-] , L. Braný [-] , T. Krejza [-] , M. Večera [-] (68. L. Maršoun [-] )

ŽK: 19. L. Nepovím , 63. O. Bora - 35. M. Kučaba , 40. J. Kukač , 79. M. Klauz .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Navrátilová Pavla - BOČEK Michal, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: remíza

Domácí začali sezóny skvěle, ale nutno podotknout, že zatím potkávali soupeře z nižších pater tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích