V souboji nováčků nestačil Komárov na Dobrovici


17

Komárov - V zápase čtvrtého kola proti sobě stáli dva nováčci a to postupivší z nižší soutěže Komárov a Dobrovice, která ještě loňský rok hrála třetí ligu a ukázala svou kvalitu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prozatím jediný autor gólu

Úvod zápasu začal ve velmi svižném tempu. Jako první zahrozili hosté, ale domácí obrana ve dvou případech dobře odvrátila. Na straně domácích vypálil povedenou střelu Bežó a jeho pokus ještě ve vzduchu zaplaval, ale fantasticky se vytáhl hostující brankář Gereg. Hostující brankář pak pochytal i pokus Grunta a střílené centry Srpa a Baštaře. Ve 29. minutě nedostoupili domácí jednoho z hostí, ten přesně nacentroval na D. Miškovského a ten poslal Dobrovici do vedení - 0:1.

Domácí sahali po vyrovnání, ale nepodařilo se

Domácí trenér poslal do druhého poločasu Nového, který měl za úkol hru rozhíbat, to se zčásti dařilo. Hosté ale dobrým napadáním znemožňovali rozehrávku domácích. Komárov se snažil vstřelit branku po centrovnaých míčích, ale obrana Dobrovice odhlavičkovala snad každý pokus. Domácí pochopili, že takto to nepůjde. Mojdl se ještě k zakončení nedostal a Pužíkovi střela nesedla a Bežó po individuální akci neprostřelil obranný val.

 

A tak udeřilo opět na druhé straně a to v 62. minutě, když se ke střele po pěkné akci D. Miškovského dostal Cigánek a parádní ranou zajistil svému týmu dvoubrankové vedení - 0:2. Domácí vrhli vše do útoku, ze stopera na hrot se posunul Vaníček, který v 77. minutě po centru Nového snížil - 1:2. Ještě před tímto gólem hlavičkoval Mojdl, za překonaného brankáře zasáhl na brankové čáře jeden z obránců a v další šanci Nový trefil břevno.

 

V závěru utkání podnikli hostující fotbalisté rychlý brejk do otevřené obrany Komárova a Kopecký pečetil tři body pro Dobrovici, která je tak nadále stoprocentní - 1:3.



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Jakub Vaníček: "Podruhé jsme doma ztratili body, ale opět s velmi dobrým soupeřem. Musíme teď zase přivést body z venku, což se nám zatím daří, ale trápí nás marodka, oba krajní záložníci jsou mimo hru a je to strašně znát, protože v poli nemáme takovou kvalitu, jako minulý rok a před střed hřiště se tam dostáváme těžko. Jsme ale nováček soutěže a nemáme se zatím za co stydět. Soutěž teprve poznáváme. Dobrovice byla soupeř, jenž bude hrát o špičku tabulky, ale jinak si myslím, že to bylo vcelku vyrovnané utkání."

FK Dobrovice
David Miškovský: "Zlepšujeme se zápas od zápasu. V Komárově jsme byli aktivní od začátku do konce a přineslo nám to body. Domácí mají dobré mužstvo a vozit body odtud se moc nebudou."



Počet diváků: 215. Rozhodčí: Hájek Lukáš - PEJŠA Jakub, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 11. 2019 17:48
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: výhra hostů

Domácí sice v posledním kole vyhráli v Tuchlovicích, ale na fotbalovou kvalitu hostů to stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích