0:3
(0:0)
49. T. Srp
69. J. Mojdl
83. M. Pužík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov rozhodl o výhře v Tuchlovicích druhý poločas


Branky


49. T. Srp , 69. J. Mojdl , 83. M. Pužík (p.)
16

Tuchlovice - Ve třetím kole Ondrášovka KP přivítaly Tuchlovice velmi nebezpečného soupeře z Komárova a po individuálních chybách domácí prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

Zápas začal z obou stran opatrně a první poločas se takřka odehrál bez šancí. K vidění byly spíše důrazné souboje. Přesto v úvodu dvakrát zahrozil Miškovic, ale Hejcman byl pozorný. Ve 20. minutě se uvolnil z levé strany domácí Krsek, ale hostující brankář si s jeho střelou poradil. O deset minut později odcentroval Brnovják, ale z jeho centru nebylo žádné nebezpečí. V závěru poločas našel hostující Mojdl hlavu Komína, ale ten mířil nad branku.

Komárov potrestal chyby soupeře

Hned ve 49. minutě se z nenápadné situace hosté trefili, když Pospíšil rozehrával standardní situaci, ale jeho rozehrávku zachytil Srp a samostatný únik proměnil střelou na bližší tyč - 0:1. V 69. minutě přišlo druhé zaváhaní domácích a další chybná rozehrávka, zpoza vápna po přiťuknutí Hlavatého vystřelil Mojdl a trefil se přesně - 0:2.

 

Snížení mohlo přijít po jedovaté střele Procházky z přímého kopu, ale Hejcman jeho střelu vyrazil na rohový kop. Tuchlovičtí začali hrát vabank a po jednom rychlém protiútoku Komárova fauloval ve vápně smolně Kubů Prykhodka po přihrávce Hlavatého a pískala se penalta. Tu v 83. minutě proměnil Pužík - 0:3.



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Ondřej Pilař: "Tento zápas příliš fotbalové krásy nepřinesl, jednalo se spíše o bojovné utkání. my jsme bohužel udělali tři fatální chyby a hosté všechny potrestali. K tomu jsme nebyli schopni si vytvořit sebemenší gólovou příležitost, proto je výsledek takový, jaký je."

FK Komárov
FK Komárov: "Do Tuchlovic jsme odjížděli bez pěti hráčů základní sestavy. Nastoupili další hráči a vedli si velice dobře, jak ostatně výsledek napovídá. Zodpovědnou hrou jsme získali další tři body z venku, které ovšem musíme potvrdit hned v následujícím zápase doma s Dobrovicí."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - N. Miškovic [-] , Š. Procházka [-] , M. Brnovják [-] , P. Hafenrichter [-] , J. Kubů [-] , V. Krsek [-] (66. P. Starenko [-] ) , M. Pospíšil [-] (74. M. Boháč [-] ) , P. Hornof [-] (78. O. Pilař [-] ) , L. Tomic [-] , M. Fitko [-]

FK Komárov
D. Hejcman [-] - D. Nesnídal [-] (85. V. Solar [-] ) , O. Udovyka [-] , T. Baštař [-] (78. ) , J. Mojdl [-] , T. Srp [-] , V. Komínek [-] , M. Pužík [-] , A. Grunt [-] , J. Bežó [-] , J. Šubert [-]

ŽK: 30. V. Krsek , 72. J. Kubů - 57. J. Šubert , 65. T. Srp , 90. V. Komínek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hes Filip - MAREK Tomáš, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Huttr

Expert: Jan Kukal
Tip experta: remíza

Myslím, že tento zápas bude hodně vyrovnaný. Tuchlovice nejsou nějak nebezpečné a Komárov se s novou soutěží teprve seznamuje.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů