0:1
(0:1)
24. M. Král
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice nestačila na svém hřišti na Kosmonosy


Branky


24. M. Král
17

Hvozdnice - Ani ve svém druhém zápase se fotbalistům Hvozdnice nepodařilo bodovat, když nad jejich síly byly Kosmonosy, které naopak na výrhu z prvního kola navázaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Král zajistil hostím vedení

Hosté naladěni úvodní výhrou v prvním kole vstoupili do utkání poměrně aktivně. Dobře kombinovali a vytvořili si i nějaké šance, které však zneškodnil domácí brankář až na jednu. Nejprve Vašák vychytal Kubelku a po něm i Böhma, když ani jeden z hráčů neprostřelil domácího brankáře z malého vápna.

 

Ve 24. minutě se přesně trefil Král, kterého parádní přihrávkou našel Böhm a již zmíněný autor branky obstřelil brankáře - 0:1.

Sýkora udržel výhru Kosmonos

Po změně stran to bylo naopak, domácí na hřišti dominovali a většinu času drželi míč na svých kopačkách, ale ve svých několika příležitostech selhali a brankáře hostí Sýkoru nepřekonali. Veškeré akce domácích vedli přes zkušeného kapitána Třešňáka.  I díky němu byl stav stále jednogólový pro hosty. V závěru utkání pak mohl zvýšit po samostatém úniku Böhm, ale nedal. 



Ohlasy k zápasu


SK Hvozdnice
Jakub Hromádka: "Zápas jsme si prohráli v první půli, ve které jsme nechali Kosmonosy hrát a bohužel se pořádně nedostali do tempa. Po změně stran jsme pak jasně dominovali a hráli s míčem, ovšem své šance ke vstřelení branky jsme nevyužili, a tak jsme bohužel díky špatnému začátku všechny tři body ztratili."

SK Kosmonosy
Matouš Kubelka: "První poločas jsme dobře kombinovali a vytvořili si šance, ale proměnili jsme pouze jednu. Druhý poločas jsme se soustředili primárně na to nedostat branku. Soupeř byl více na balonu, ale to, co měl, pochytal náš brankář Sýkora. A tak si myslím, že jsme zaslouženě zvítězili."



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Vašák [-] - J. Artimovič [-] , M. Tomanec [-] , M. Matys [-] , O. Hodosi [-] , K. Kratochvíl [-] , L. Třešňák [-] , J. Hromádka [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] (32. L. Obermajer [-] ) , K. Rochl [-]

SK Kosmonosy
M. Sýkora [-] - M. Král [-] (61. M. Skuček [-] ) , O. Zeman [-] , J. Zámečník [-] (77. J. Strouhal [-] ) , D. Salač [-] , J. Böhm [-] (90. F. Kopal [-] ) , M. Kubelka [-] (67. F. Beran [-] ) , J. Maryška [-] , V. Šulc [-] (86. R. Koubek [-] ) , L. Hrdlička [-] , J. Keszeg [-]

ŽK: 65. M. Tomanec , 80. O. Hodosi , 87. L. Obermajer .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Asník Daniel - ŠPIDRA Marek, CÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: remíza

Přeji výhru domácím, ale myslím si, že hosté vyhrají po penaltách.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích