0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice vyhrála v Novém Strašecí


Branky


17

Nové Strašecí - Domácí mužstvo po úvodní prohře v Tuchlovicích přivítalo Dobrovici, která na jaře hrála ještě o dvě soutěže výše a bylo to znát. Hosté došli k zasloužené výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili hne dvakrát

Od úvodního hvizdu byli hosté, hrající na jaře ještě třetí ligu lepší na míči a snažili se kombinovat. První šance však přišla až v 17. minutě, tu ale neproměnil hostující kapitán D. Miškovský. Chvíli po něm zakončoval i jeho bratr R. Miškovký, ale v gólové šanci jeho střelu zblokoval na roh Titlbach.

 

Změna skóre přišla ve 31. minutě, když se zpoza vápna prosadil pěknou střelou Klain - 0:1. Ihned mohlo být však vyrovnáno, ale Holuba po přihrávce L. Mrázka vychytal Bartoš. A tak ve 38. minutě udeřilo znovu na straně hostí, když se po kombinaci prosadil R. Miškovský a napravil své ´vudní zaváhaní - 0:2. Holub pak ve své druhé šanci již skóroval, ale jeho radost zhatil zdvižený praporek signalizující ofsajdové postavení.

Druhý poločas se již skóre nezměnilo

Po změně stran se domácí mužstvo skoro již nedostal na dostřel hostující brány, naopak Dobrovičtí nastřelili hned na úvod druhého dějství břevno. Hrálo se prakticky bez šancí, hosté se snažili hrát s míčem na svých kopačkách a v poklidu si vítězství pohlídali.

 

Nové Strašecí tak marně čeká na bodový zisk i po druhém kole, navíc ještě nevstřelilo ani gól.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: "Hrál proti nám velmi silný protivník, z mého pohledu divizní tým. Kvalita byla na straně soupeře, ale já jsem pyšný na kluky, jak zápas odmakali. Bojovnost a zápal nechybí, v dalších zápasech musíme ještě přidat kvalitu v zakončení. Přístup celého týmu v tréninku je výborný a věřím, že se to brzy propíše i do výsledků."

FK Dobrovice
Radek Miškovský: "Začátek zápasu byl opatrný z obou stran, ale pak jsme soupeře začali přehrávat. Měli jsme nějaké šance, ale ty jsme neproměnili. Naštěstí se pak po pěkné střele prosadil Klain a pár minut na to jsem svou šanci využil i já. Domácí tým předvedl bojovný výkon, ale až na branku, která jim po standardní situaci na konci prvního poločasu nebyla uznána pro ofsajd, naší branku neohrozili. Po změně stran jsme drželi míč na svých kopačkách a v klidu jsme si došli pro vítězství."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - L. Mrázek [-] , J. Elsnic [-] , D. Titlbach [-] , M. Krupička [-] , L. Zíb [-] , J. Bejbl [-] (74. Z. Jánský [-] ) , M. Hartman [-] (74. J. Ducár [-] ) , D. Holub [-] (52. J. Mrázek [-] ) , M. Bláha [-] (78. F. Libecajt [-] ) , M. Mžourek [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - D. Miškovský [-] , F. Kořínek [-] , D. Zelinka [-] (89. J. Schubert [-] ) , T. Cigánek [-] (89. T. Vejvoda [-] ) , R. Miškovský [-] (81. L. Tůma [-] ) , V. Haetchi [-] (46. M. Vajgl [-] ) , P. Klain [-] , L. Macko [-] , O. Murárik [-] , C. Golovko [-]

ŽK: 39. J. Mrázek , 90. L. Mrázek - 78. C. Golovko .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - KOSINA Ladislav, SVOBODA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra hostů

Nevím co očekávat od hostů, ale kádr mají dle mého dobrý a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích