Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bohemia Poděbrady porazila hladce Kosoř


17

Poděbrady - Po úvodním vítězství nad mužstvem Hvozdnice přivítala poděbradská Bohemia na svém hřišti nováčka soutěže z Kosoře a o konečném osudu bylo stejně jako minulý týden rozhodnuto již do poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda Bohemie

Domácí začali velmi aktivině a hned začali zaměstnávat defenzivu hostů. Již v 9. minutě měla Bohemia první vyloženou šanci, když brankář Židlický neudržel střílený centr Nepovíma, z dorážky však Křelina minul odkrytou bránu. V 16. minutě zahrával Nepovím rohový kop, který byl odvrácen pouze k Borovi, ve spolupráci s Javorkem připravili Nepovímovi další možnost centru, na který si naskočil Voříšek a poslal míč do sítě - 1:0.

 

O pět minut později mohlo být v táboře domácích ještě veseleji, Herčík vyslal do úniku Křelinu, ten po narážečce s Kubánkem předložil míč ještě Javorkovi, ale jeho křížnou střelu vyrazil Židlický.  Ve 23. minutě zahrozili také hosté, ale Pitákův centr hlavičkoval Hrubý jen do připraveného Václavíka. Ve 25. minutě našel Sirový přesným pasem Křelinu, ten si obhodil brankáře a poslal míč do prázdní branky - 2:0.

 

Hned o minutu později nezareagovala obrana Kosoře na dlouhý nákop brankáře Václavíka, k míči se dostal Nepovím a chytře přeloboval hostujícího gólmana - 3:0. Do další střelecké příležitosti se následně dostali Křelina a Sirový, ale ani jeden bránu netrefil a s přímým kopem Bory si poradil Židlický.

 

Ve 40. minutě inkasovali hosté počtvrté, když po fualu na Boru zahrával přímý kop Nepovím a na jeho centr nejvýše vyšplhal Křelina a lehce hlavou míč tečoval do brány - 4:0. Na druhé straně ještě poté zakončoval Kostka, ale do jeho zakončení se vložil Hruška. 

Domácí zápas kontrolovali

Po změně stran domácí vědomi si vysokého vedení značně polevili a hra byla vyrovnanější. Navíc hráči Bohemie výborně bránili. Do zakončení se jako první ale přeci jen hosté dostali jmenovitě Hrubým po pasu Kostky a sklepnutí Slunéčka, vyznamenal se však ale Václavík. Po hodině hry mohl zkompletovat hattrick Křelina, ale odražený míč napálil pouze nad bránu. V 64. minutě se dočkali domácí popáté, když Voříškův centr poslal do sítě Nepovím - 5:0.

 

O deset minut později mířil ke svatyni hostí Javorek, ale míč si příliš předkopl. Gólem pak neskončila ani hlavička Bory, kteýr mířil nad po centru Nepovíma od rohového kopu. V 79. minutě nacentroval do domácího vápna velezkušený Piták, jeho záměr ale nedokázal zužitkovat Nehoda a z bezprostřední blízkosti nasměroval míč pouze do domácího brankáře. V závěru utkání zakončoval ještě domácí Novák, ale z otočky pálil mimo tři tyče a Hněvsovu bombu zneškodnil Židlický.

 

Poděbradská Bohemia tak navázala na velmi vysokou výhru z prvního kola i ve svém pdruhém zápase v sezóně a nováčka z Kosoře poměrně hladce a zcela po zásluze porazila.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "Zase jsme byli v prvním poločase lepším týmem, utkání mělo obdobný průběh jako minulý týden. Byli jsme fotbalovější, ale Kosoř byla slabší než Hvozdnice. Dali jsme góly a pak jsme prostřídali, aby si někteří hráči odpočinuli. Mohli jsme klidně přidat i další góly, ty jsme si ale šetřily na další zápasy. Byli jsme v prvním dějství hodně produktivní. Ve druhém poločase nám už chyběl klid v koncovce."




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - V. Herčík [-] , O. Bora [-] , J. Voříšek [-] (69. O. Soukup [-] ) , L. Křelina [-] (75. T. Šusta [-] ) , L. Hruška [-] , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] (60. M. Novák [-] ) , L. Nepovím [-] (76. O. Hněvsa [-] ) , R. Hruška [-] , J. Sirový [-] (81. K. Pikner [-] )

Kosoř
T. Židlický [-] - J. Petržílka [-] , A. Janoušek [-] , J. Slunéčko [-] (69. D. Višvader [-] ) , J. Večeřa [-] , J. Hrubý [-] , M. Kostka [-] , T. Vladyka [-] (57. D. Tkachenko [-] ) , I. Vodecký [-] (46. M. Nehoda [-] ) , J. Skřivánek [-] , K. Piták [-]

ŽK: 56. J. Voříšek , 79. O. Bora - 33. K. Piták , 35. A. Janoušek , 42. J. Skřivánek , 58. J. Večeřa .
Hráči zápasu: L. Křelina , L. Nepovím - T. Židlický .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BLATNÝ Matěj - PUDIL Václav, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra domácích

Poděbrady pro mě zázrakem vyhráli první kolo vysoko 4:1 s Hvozdnicí a vyhrají i nyní doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích