0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 10:30

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov vzdoroval, ale Klíčany nakonec odvezly všechny body


Branky


58. J. Kalaš , 83. A. Kraus
17

Komárov - Domácí fotbalisté vyhráli minulý týden první zápas v Nespekách, ale nyní je čekal náročný duel a třetí zápas v takzvaném anglickém týdnu. Na svém hřišti přivítal Komárova jednoho z aspirantů na celkové vítězství a to celek z Klíčan, které utkání také nakonec vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Domácí měli aktivní nástup, když ve druhé minutě šel ze strany na bránu Burian, ale jeho střelu z úhlu pokryl hostující brankář. Ve 4. minutě zahrávali fotbalisté Komárova standardní situaci z poloviny hřiště, Vaníček prodloužil míč přes špatně vyběhnutého brankáře Fialu, ale míč na brankové čáře vykopl Bureš. Po této pětiminutovce převzali iniciativu hosté, vytvořili si nějaké náznaky šancí, ale nedařilo se dostat se do gólové. A tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu.

Klíčany ukázaly svou sílu

Po změně stran přidali více úsilí hosté zatlačili poměrně unavené hřáče domácího mužstva, které se snažilo hlavně bránit bezbrankový stav. V 58. minutě se ale hráčům Komárova nepodařilo ubránit centrovaný míč, když přetažený centr, který uklízel na zadní tyči hlavou Kraus, ale míč ještě do sítě doklepl Kalaš - 0:1.

 

Zvýšit mohl Slánský, ale míč po ose Hájek, Jeslínek do sítě nedostal, jelikož mířil vedle. V 83. minutě přidali hosté pojišťovací druhý gól po pěkné kombinaci, kdy šel sám na brankáře Kraus a propálil ho - 0:2. Domácí se hru snažili otevřít, ale zápas už se prakticky jen dohrával.  



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Jakub Vaníček: "Klíčany byly nad naše síly, po celý zápas jsme tahali za kratší konec a měli těžké nohy. Byl na nás znát hodně náročný středeční zápas v Mol Cupu s Vltavínem, ve kterém jsme si sáhli na fyzické dno a s Klíčany jsme hráli vlastně dva dny po tomto náročném zápase. Na začátku jsme měli dvě šance, ale gólem to neskončilo. Zápas byl jinak v režii Klíčan, které mají dle mě nejlepší tým v celé soutěži. Udrželi jsme sice poločasovou remízu 0:0, ale po změně stran už nás Klíčany zdolaly. Myslím, že je to favorit na vítězství celé soutěže. My se teď budeme soustředit na zápas v Tuchlovicích, kam si chceme dojet pro výhru a tři body."

TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Věděli jsme, že to bude těžký zápas, ale jeli jsme do Komárova vyhrát a hrát aktivně. To se také stalo, jen výsledek mohl být klidně vyšší než 2:0. Za výhru jsme ale rádi. Musím vyzdvihnout fanoušky, kteří byli super a celé jejich zázemí, které bylo výborné. Je jedno jestli jsme soupeř, ale opravdu smekám."



Sestavy


FK Komárov
D. Hejcman [-] - J. Bežó [-] , D. Nový [-] (60. M. Hlavatý [-] ) , J. Mojdl [-] , J. Šubert [-] , V. Komínek [-] , M. Pužík [-] , T. Burian [-] (79. D. Nesnídal [-] ) , A. Grunt [-] (46. T. Baštař [-] ) , J. Vaníček [-] , T. Srp [-] (88. P. Chvojka [-] )

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - T. Jurčík [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , Š. Vošta [-] (55. P. Hájek [-] ) - D. Pozníček [-] , P. Slánský [-] (89. J. Háša [-] ) , T. Buldra [-] (84. T. Petříček [-] ) , A. Kraus [-] (87. D. Minha [-] ) - J. Jeslínek [-] (77. T. Krimlák [-] ) , J. Kalaš [-] -

ŽK: 76. M. Pužík .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - ZUSKIN Petr, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra hostů

Budu věřit v naší výhru. Komárov má dobrou obranu a je to mužstvo, které kdyby proměnilo šanci s Vltavínem, mohlo v Mol Cupu postoupit, únava bude proti ním a na nás stačit nebudou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů