2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chropyně přehrála Rožnov


Branky


0

Chropyně se nachází na samé hranici sestupu, a proto potřebuje nutně sbírat vítězství. Rožnovu už na konci sezóny o moc nejde, to ale neznamená, že by zápas v Chropyni vypustil. Domácí nakonec zvítězili díky brance Urubka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožnovské mužstvo nevstoupilo do utkání příliš šťastně a brzo prohrávalo. Chropyni stačil první roh utkání na to, aby se ujala vedení. Trefil se Daniel Stratil – 1:0. Domácí se snažili přidat další branku, ale žádná další šance se zatím neujala. Oba týmy v úmorném vedru šetřily síly, které rychle ubývaly. Ve 20. minutě zaváhal domácí brankář Večeřa a Ahmad Rezdar neměl problém před prázdnou bránou využít přesný pas Žitníka – 1:1. Poločas tak skončil remízou a rozuzlení muselo přijít ve druhém poločase.

 

 

Ten začali mírným tlakem domácí, kteří se vrátili do vedení v 52. minutě díky přesné hlavičce Urubka – 2:1. Domácí mohli svůj náskok ještě navýšit, ale šance Prešnajdera nebo Stratila zůstaly nevyužity. Chropyně se tak musela o cenné tři body strachovat až do konce, nicméně Rožnovu už na vstřelení další branky chyběly síly a kousek potřebného štěstí. 

Po vítězství se Chropyně nachází na 12. místě a vzhledem k nejasnostem okolo počtu sestupujících týmů se bude muset rvát o body i v posledním kole na půdě Morkovic.



Ohlasy k zápasu



FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstek (Rožnov pod Radhoštěm): Začátek jsme zaspali, v druhém poločase pak soupeř skóroval po naší hrubé chybě. V závěru jsme se snažili o vyrovnání, ale nepovedlo se.



Sestavy



FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Michut [-] - R. Žitník [-] , T. Malina [-] , T. Karban [-] - F. Zetocha [-] , M. Bolcek [-] , L. Fuksa [-] , J. Maléř [-] , M. Náměstek [-] - M. Rezdar [-] , L. Maléř [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.