1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Kelči ovlivnilo počasí a těžké zranění


Branky


0

Diváci, kteří přišli na utkání Kelče s Fryštákem čekali na gól marně. Utkání, mělo posunutý začátek kvůli nepřízni počasí. V druhém poločase musela na hřišti zasahovat záchranná služba po těžkém zranění hostujícího Oldřicha Laholy. Domácí nakonec vyhráli na penalty, které rozhodl brankář Kiza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nad Kelčí probíhala silná bouřka a rozhodčí tak začátek utkání posunul. Oba týmy si jen těžce zvykaly na kluzký povrch hřiště, a proto se šancí v prvním poločase příliš neurodilo. Soupeři se aspoň snažili o střelbu, ta však postrádala přesnost a tak se šlo do šatny za bezbrankového stavu.

 

Přestávku oba týmy využily k převlečení do suchého. Bohužel na začátku druhé půle přišla nepříjemná chvilka pro hostující Fryšták. Po souboji s domácím hráčem došlo k nešťastnému zranění Laholy, který utrpěl zlomeninu nohy. Hra byla přerušena a na hřišti musela zasahovat záchranná služba. Oba týmy od té doby zápas jen dohrávaly a hlavně na domácích bylo vidět, že je tato událost velmi vykolejila.

 

Zápas tak dospěl do penalt, kde zazářil domácí brankář Jirka Kiza. Dvě penalty zneškodnil a tu rozhodující proměnil. Kelč si tak ze zápasu odnáší bod navíc.

 

 

Náš web přeje Oldřichovi Laholovi hodně štěstí a brzké uzdravení. 



Sestavy


TJ Kelč
J. Kiza [-] - A. Škařupa [-] , R. Pastrnek [-] , A. Chrástecký [-] , P. Minář [-] - Z. Vinklár [-] , M. Olšák [-] , J. Hlavica [-] , M. Hegar [-] - T. Topič [-] , L. Novák [-]

FC Fryšták
M. Mikel [-] - L. Skalička [-] , H. Dvořák [-] , J. Kolář [-] , P. Bednařík [-] - M. Troják [-] , J. Valášek [-] , J. Krhůtek [-] - T. Křenek [-] , O. Lahola [-]

Hráči zápasu: J. Kiza .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.