Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2015 18:30

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku vyhrály Boršice


0

Do Otrokovic přijely Boršice, které si v minulém kole proti Kelči s chutí zastříleli. Domácí Baťova tak nečekal lehký soupeř, nicméně domácí chtěli potvrdit svou vzrůstající formu a navázat na bodové zisky v minulých kolech. Diváci viděli divoký první poločas, ve kterém padlo šest branek. Psychologicky nejdůležitější se zdají být dva rychlé góly Brázdila, který vyrovnal utkání a zabrzdil nástup domácích. Boršicím vítězství v druhém poločase vystřelil Kaspřák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým si v úvodu utkání vytvořil několik gólových šancí, avšak skórovat se mu podařilo až ve 12. minuntě střelou Daňka z voleje po prudkém centru Ondráše - 1:0. Baťov dále pokračoval v ofenzivní hře a zaskočený tým Boršic inkasoval další gól po lobu Krajči přes vybíhajícího Drobisze - 2:0. Hosté ovšem ukázali svoji útočnou kvalitu, když dokázali v rozmezí 25. a 26. minuty srovnat skóre dvěma brankami Brázdila, a zcela tak utlumit rozjeté domácí mužstvo - 2:2. Tým Baťova se ještě jednou ujal vedení ve 31. min., domácí Vitásek přespurtoval obranu hostí, a s přehledem uklidil míč do Drobiszovy brány - 3:2. Hosté ovšem v zápětí dokázali odpovědět na vedoucí branku Baťova. Po centru do šestnáctky domácích srovnal ve 33. min. hlavičkou skóre boršický Náplava, a do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 3:3.

 

Hostům z Boršic vyšel i začátek druhé půle utkání, a i přes několik dobrých šancí Baťova se ujali v 51. min. vedení dalekonosnou prudkou střelou Kaspřáka k tyči, na kterou domácí gólman Marák nedosáhl - 3:4. Své vedení potvrdili v 70. min. opět prudkou střelou Kaspřáka - 3:5. Domácí v závěru i přes několik gólových příležitostí před bránou Drobisze nedokázali zvrátit stav utkání, a tak si hosté odvezli z Baťova tři body.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - P. Gerych [-] , J. Linek [-] , J. Novák [-] , M. Spurný [-] (82. J. Vrána [-] ) - Z. Ondráš [-] , A. Kozubík [-] (75. D. Malát [-] ) , M. Vitásek [-] , P. Daněk [-] (75. D. Spurný [-] ) - R. Pindryč [-] , P. Krajča [-]

SK Boršice
P. Drobisz [-] - P. Kaspřák [-] - V. Brázdil [-] , P. Náplava [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.