2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vizovice doma vydřely dva body


Branky


0

Vizovice by od sestupu zachránil snad už jen zázrak. Tým Bystřice se naopak nachází v klidném středu tabulky a může dohrát ligu bez starostí. Že se Vizovice nevzdávají a chtějí dohrát soutěž se ctí, ukázalo toto utkání beze zbytku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hosté byli v zápase favorité, což se snažili potvrdit převahou na hřišti už od první minuty. Jejich tlak však k brance nevedl, a pokud si hosté vypracovali nějakou šanci, jako například Krajcar, ztroskotali na brankáři Pavelkovi. Domácí se k ohrožení branky soupeře dostávali jen sporadicky, ale byly to právě Vizovice, které skórovaly první. Proti Bystřici byla na konci poločasu zapískána penalta, kterou za domácí proměnil Foltýn – 1:0.

 

 

V druhém poločase šla Bystřice za vyrovnáním, ale dlouho se jim nedařilo překonat obranu domácích. Z jejich tlaku se nakonec v 66. minutě urodil pokutový kop, který proměnil Klimek – 1:1. Hosty vyrovnávací branka nakopla a jejich tlak pokračoval, nicméně obrana Vizovic už další branku nepřipustila. Vizovice se rovněž do žádných gólových šancí nedostaly a tak za vyrovnaného stavu musely o vítězi rozhodnout pokutové kopy. V nich byli šťastnější domácí, kteří tak urvali jeden bod navíc. V konečném účtování jim však nebude moc platný. Vizovice zůstávají nadále beznadějně poslední.



Sestavy


SK Vizovice
O. Pavelka [-] - O. Štěpaník [-] , J. Adamuška [-] , L. Dvořák [-] - T. Krejčí [-] , M. Foltýn [-] , O. Polách [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
V. Trochta [-] - Š. Dluhoš [-] , D. Klimek [-] , J. Habanec [-] , M. Tureček [-] - R. Sadil [-] , D. Zapletal [-] , I. Světlík [-] , D. Šindelek [-] - D. Krajcar [-] , M. Kušík [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.