Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov přehrál Vsetín


Branky


0

Vsetín bojuje o postup do divize a proto musí sbírat body. Provodov má však zkušené mužstvo, které svedlo se Vsetínem vyrovnanou partii. Vsetín od začátku tahal za kratší konec provazu a nakonec se musel smířit s prohrou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V úvodu byli hosté o něco aktivnější a první střelu na domácí branku vyslali již ve 2. minutě. Domácí se zpočátku prezentovali vyčkávací taktikou a spoléhali na rychlé brejky, jimž velel především Ulman. V 17. minutě měl velkou příležitost hostující Hořelica, jenž dostal ze středu pole přesný pas mezi obránce a postupoval zcela sám na brankáře Máčalu. V rozhodující chvíli však selhal a trefil pouze vyběhnuvšího gólmana. V rozmezí 20. až 30. minuty byl Vsetín jasně lepší a domácí podnikali pouze sporadické protiútoky. Přesto však mohli jít do vedení, když zaváhání vsetínské obrany nevyužil Ulman, který minul odkrytou branku. Vše podstatné se událo v poslední čtvrthodince prvního poločasu. V 33. minutě zahrával aktivní Ulman trestný kop z pravé strany poblíž pokutového území a tentokrát nezaváhal. Technickou střelou překvapil brankáře Eliáše a poslal svůj tým do vedení - 1:0. Než však stačili „raci“ vstřebat radost z dosaženého úspěchu, bylo srovnáno. Hořelicovu přesnou přihrávku převzal uvnitř šestnáctky Kučerňák a s přehledem po zemi zavěsil - 1:1. I vyrovnání ale netrvalo dlouho. V 39. minutě založil akci Hellebrand, pěknou uličkou uvolnil na hranici velkého čtverce Lacigu, jenž využil dalšího okénka ve vsetínské obraně a kolem Eliáše vsítil druhý gól - 2:1. O velký vzruch a sporný moment na hrací ploše se postaral ve 43. minutě vsetínský Mucha. V pokutovém území obdržel zpětnou narážečku od Hořelici, prudkou ranou orazítkoval břevno, od něhož se míč zřejmě odrazil jen na brankovou čáru, odtud zpět do břevna, a poté do pole. Vsetínští reklamovali branku, rozhodčí však byli jiného názoru. Dá se říci, že zatímco hosté v první půli vytěžili z maxima šancí minimum, u domácích to bylo přesně naopak.

 

Nástup do druhého dějství patřil znovu vsetínským. Začali ho velmi aktivně, vytvořili si tlak a usadili se na provodovské polovině. Ve 49. minutě poslal prudký přízemní centr do pokutového území Fojtík P., žádný z jeho spoluhráčů na míč nedosáhl, ale domácí Josefík ho ve snaze odkopnout nešťastně usměrnil do své vlastní sítě - 2:2. Vsetín, povzbuzen tímto momentem, se snažil i nadále o dobývání domácí svatyně, leč marně. Postupem času se hra v poli srovnala a byl to naopak Provodov, který několikrát zahrozil. V 57. minutě vystřelil tvrdě k tyči Laciga a po něm ještě Chalupa, ale Eliáš oba pokusy zneškodnil. V 63. minutě mohl být Vsetín o krok vepředu. Na zahrávaný rohový kop vyskočil nejvýše Bělaška, jehož hlavičku Máčala zázračně vyrazil znovu na roh. Z druhé standardní situace vsetínští již ničeho nedosáhli. Rozhodující moment zápasu se zrodil v 78.minutě, kdy domácí podnikli jeden ze svých mála protiútoků. S míčem postupoval zleva Ulman, načechral míč na zcela volného Slončíka, a ten střelou bez přípravy zasadil Vsetínu rozhodující úder - 3:2. I když se hosté snažili ještě vyrovnat, do třetice se jim to již nepodařilo.



Sestavy


FC RAK Provodov
P. Máčala [-] - D. Urbánek [-] , S. Beňo [-] , J. Josefík [-] , A. Hellebrand [-] - M. Velev [-] , V. Chalupa [-] , J. Zakopal [-] , M. Laciga [-] - P. Slončík [-] , T. Ulman [-]

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - P. Fojtík [-] (80. J. Cahlík [-] ) , M. Bělaška [-] , D. Dulík [-] , J. Zezulka [-] - R. Kučerňák [-] , L. Matůš [-] , T. Kašpar [-] , M. Jaroš [-] (85. A. Fojtík [-] ) - A. Mucha [-] , P. Hořelica [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.