0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice loupily v Rožnově


Branky


0

Rožnov nastoupil do zápasu oslaben o několik hráčů základní sestavy a na hřišti to bylo znát. Luhačovice si v prvním poločase vypracovaly náskok dvou branek, který domácí nedokázali smazat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté. Domácí nastoupili do zápasu vlažně, nechávali prostor středovým hráčům Luhačovic. Ve 27. Minutě výmyslel nádhernou kulišárnu výborně hrající Bernátek. Skrytým lobem našel za obranu nabíhajícího kapitána Červenku, ten otevřel skore zápasu - 0:1. Rožnov marně hledal zbraň na konsolidovanou obranu. Nakopávané míče hosté v pohodě sbírali a vyráželi do rychlých protiútkoků. Ve 43. minutě se jeden z nich ujal. David Červenka utekl po levé straně a našel na zadní tyči nabíhajícího Kaluse - 0:2.

 


Druhý poločas začal ve stejném duchu. Domácí se nikam nehnali a trpělivě čekali na šanci. Po krásně zahraném signálu lízl míč spojnici Kořenkovy branky. To bylo z jejich strany na dlouhou dobu vše. Chvíli nato, se zjevil za obranou David Červenka, míč si ve vápně krásně připravil, ale jeho střela mířila vedle. Po jednom z rohů domácích zůstal ležet Kalus. Rozhodčí po domluvě s pomezním vytáhl červenou kartu pro domácího hráče za údajné šlápnutí na hráče Luhačovic. V deseti hráčích už to bylo pro domácí těžké. V 75. minutě byl faulován před pokutovým územím David Červenka. Míč si postavil Marek Polách a jedovatou střelou na přední tyč nachytal brankáře Rožnova na holičkách - 0:3.
V závěru se dostal soupeř do dvou slibných příležitostí, ale Kořenek byl připraven.



Ohlasy k zápasu



FK Luhačovice
Jelínek Jan (Trenér FK Luhačovice): Byl to náš nejlepší výkon jara. Soupeři jsme toho moc nedovolili, naopak my jsme byli nebezpeční. Takticky jsme plnili vše co jsme si řekli před zápasem a neslo to ovoce. Všichni hráči dnes podali kvalitní a hlavně týmový výkon. Takhle musíme pracovat dál. Chtěl bych ovšem vyzdvihnout hru Bernátka a Kaluse, ti dnes předváděli velký fotbal.



Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Michut [-] - J. Šimek [-] , T. Karban [-] , R. Žitník [-] , L. Maléř [-] - M. Náměstek [-] , F. Zetocha [-] , M. Bolcek [-] , M. Rezdar [-]

FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - J. Kořenek [-] , R. Pešek [-] , J. Talaš [-] , M. Polách [-] - M. Liška [-] , O. Červenka [-] , V. Kalus [-] , T. Heger [-] - M. Bernátek [-] , D. Červenka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.