3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oplt zařídil výhru Morkovic


Branky


0

Morkovice přivítaly na svém hřišti Fryšták. Začátek zápasu neměl velké tempo, přesto domácí díky dvěma brankám Oplta vedli. Fryšták dokázal snížit z penalty, ale konečnou podobu utkání dal Zápařka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Začátek utkání se odehrával mezi šestnáctkami. Domácí drželi míč na svých kopačkách, ale směrem do útoku se příliš nehrnuli. První zahrozili hosté, kteří trefili z úhlu tyč. Morkovice se gólově prosadily na konci poločasu, když dvě branky rychle po sobě vstřelil Oplt. Nejprve se dobře zorientoval ve skrumáži před brankou a poté hlavou zvýšil na 2:0.

 

 

V druhém poločase byli domácí aktivní a dokázali držet míč pod kontrolou. Soupeř spoléhal hlavně na protiútoky. Jeden takový měl kanonýr Kořenek, ale nedokázal domácí brankáře překonat. Fryšták branku nakonec vstřelil z penalty. Po individuální chybě obránce a následného faulu proměnil pokutový kop Hynek Dvořák - 2:1. Morkovicím ale dvoubrankové vedení vrátil v 84. minutě Zápařka, který po protiútoku dokázal skórovat po pár minutách na hřišti – 3:1. Do konce zápasu už další branka nepadla a Morkovice tak získávají tři body.



Sestavy


FC Morkovice
J. Vdoleček [-] - M. Rozsypal [-] , R. Šnajdr [-] , R. Šimoňuk [-] (37. D. Drápal [-] ) - R. Havlík [-] (65. Z. Horák [-] ) , K. Chalupa [-] , J. Škrdlík [-] , J. Svoboda [-] , J. Smažinka [-] - M. Oplt [-] (80. R. Zápařka [-] ) , V. Bombicz [-]

FC Fryšták
M. Mikel [-] - L. Skalička [-] , H. Dvořák [-] , J. Kolář [-] , P. Bednařík [-] - M. Troják [-] , J. Valášek [-] , J. Krhůtek [-] , T. Rudolf [-] - T. Křenek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.