1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2015 18:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři červené karty a výhra Baťova


Branky


0

Tým Baťova se na jaře opravdu trápí a vítězství za tři body by potřeboval jako sůl. Na jeho hřiště zavítal tým Kelče, který má rovněž záchranářské starosti. Utkání nakonec rozhodla jediná branka, kterou za Baťov vstřelil Malát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Utkání se odehrálo na umělé trávě, na kterou byl domácí tým určitě lépe připraven. Proto také byl Baťov v prvním poločase aktivnější. Hosté se museli obejít bez některých hráčů základní jedenáctky a spoléhali více na obranu. Baťov si dokázal vypravovat několik šancí, ale střely Spurného a Vitáska k brance nevedly. Hosté se připomněli až na konci poločasu, ale se zakončením po rohovém kopu si domácí brankář Marák poradil.

 

 

Kelč zažila těžký úvod do druhého poločasu. V 51. minutě byl za nesportovní chování vyloučen Martin Olšák a hosty tak čekala dlouhá hra v deseti. Baťov se proti oslabenému soupeři tlačil do útoku, nakonec byl ale taky nucen hrát v deseti hráčích. Po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch Daniel Spurný. Baťov ale dokázal v oslabené sestavě gólově udeřit. Po skvělé přihrávce za obranu prostřelil hostujícího brankáře Dominik Malát – 1:0. Kelč se snažila o vyrovnání, ale Topič svou šanci nevyužil. Závěr utkání se odehrál ve velké nervozitě, což korunoval domácí Jirásek, který byl v 92. minutě vyloučen. Skóre se však už neměnilo a Baťov tak ze zápasu bere důležité tři body. 



Sestavy


SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - P. Gerych [-] , J. Linek [-] , J. Jirásek [-] , M. Spurný [-] - Z. Ondráš [-] , D. Spurný [-] , A. Kozubík [-] , J. Vrána [-] - M. Vitásek [-] , D. Malát [-]

TJ Kelč
J. Kiza [-] - M. Hegar [-] , L. Novák [-] , R. Pastrnek [-] - J. Hlavica [-] , A. Chrástecký [-] , M. Olšák [-] , A. Škařupa [-] - T. Topič [-] , P. Minář [-]

ČK: 73. D. Spurný , 92. J. Jirásek - 51. M. Olšák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.