3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice přetlačily Rožnov


Branky


0

V rámci 17. kola se spolu utkaly dva týmy, které spolu sousedí v tabulce. Domácí Morkovice zvítězily jednoznačným tří brankovým rozdílem, průběh utkání však tak jednoznačný nebyl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Do utkání vstoupili domácí aktivně, ale snahy vypracovat si gólové šance vyšly naprázdno. Hosté se zaměřili více na obranu a hrozili hlavně z rychlých brejků. A byli to právě hostující hráči, kteří neproměnili několik vyložených šancí. V zakončení dvakrát selhal útočník Michal Maléř a poločas tak skončil bez branek.   

 

Tři branky v síti Rožnova

V druhém poločase se karty obrátily. Domácí se snažili zlepšit defenzívu a přechodovou fázi do útoku. Hosté byli opět velmi aktivní a hrozili hlavně při standartních situací. Domácí se spoléhali spíše na brejky. V 63. minutě jim jeden takový vyšel a domácí útočník Oplt se radoval z první branky utkání. V 83. minutě přišla téměř totožná akce; rychlý brejk, centr ze strany do vápna a gól. V závěru přidali domácí ještě jednu branku a mohli se tak radovat ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Radek Barnek: Jsme rádi za vítězství. V prvním poločase měl náš tým špatnou přechodovou fázi a soupeř byl nebezpečnější. Zlom podle mě nastal okolo 55. minuty, kdy jsme začali získávat víc míčů.




Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - R. Šimoňuk [-] , K. Chalupa [-] , J. Svoboda [-] , J. Smažinka [-] - D. Drápal [-] (67. M. Rozsypal [-] ) , D. Drápal [-] (67. M. Rozsypal [-] ) , J. Kapounek [-] - Z. Horák [-] , V. Bombicz [-] , M. Oplt [-]

FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Michut [-] - R. Žitník [-] , R. Bolf [-] , T. Karban [-] , J. Šimek [-] - M. Náměstek [-] , M. Zetocha [-] , M. Bolcek [-] , F. Zetocha [-] - L. Fuksa [-] , M. Maléř [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.