4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov doma suverénní


Branky


0

V rámci 17. kola se v sobotu 11.4. 2015 odehrál zápas mezi domácím týmem SFK Elko Holešov a hostujícím týmem z Provodova. Domácí vstupovali do zápasu z prvního místa tabulky a roli favorita potvrdili jasným vítězstvím 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas, který se odehrál na těžkém terénu se rozjížděl pomalu. Domácí se poprvé prosadili kolem 25 minuty, kdy se prosadil útočník Křenek. První poločas tak skončil jednobrankovým rozdílem.

Druhý poločas už byl jednoznačnější. Domácí dokázali navýšit svůj náskok dalšími třemi góly. Podruhé v zápase se prosadil Josef Křenek, další branky přidali střídající Pumprla a Machálek. Hosté si příliš tutových šancí nevypracovali a směrem dopředu se tak nedokázali prosadit. Utkání proto skončilo jasným vítězstvím domácích. Holešov si i nadále udržuje mírný náskok na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
Milan Roubalík: S dnešním zápasem můžeme být jen spokojeni. Soupeře jsme přehráli a zápas jsme zaslouženě vyhráli.




Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - V. Matulík [-] , J. Chudárek [-] , M. Roubalík [-] , M. Bačík [-] - L. Marek [-] , M. Charuza [-] , M. Olša [-] , R. Sumec [-] , R. Očadlík [-] - J. Křenek [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.