0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nudný zápas musely rozhodnout penalty


Branky


0

 

Na hřiště Kelče přijely poslední Vizovice. Zápas příliš krásy nenabídl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

O utkání toho moc napsat nejde. Zápasy bez jediného gólu mohou být dobrou podívanou, pokud oba týmy předvedou výborný výkon s množstvím šancí. V Kelči se však hlavně v druhém poločase konala nudná podívaná "vylepšená" bídnými výkony obou mužstev. 

Zápas dospěl do penalt, kde měly více štěstí Vizovice. Mimo jiné se tady odehrála kuriózní moment, kdy jeden z domácích hráčů při exekuci pokutového kopu překročil míč a rozhodčí jej nenechal podruhé pokutový kop zahrávat. Tato kuriozita zarazila nejednoho z přítomných fanoušků, ale dle delegáta, který byl na zápase přítomen, postupoval rozhodčí správně. I takové věci se mohou ve fotbale stát, a dokud je neuvidíte tak nebudete věřit, že jsou možné.

Domácí Kelč může tato ztráta mrzet, neboť poslední Vizovice jsou přesně tím týmem, který by měli porazit. Po špatném výkonu se tak oba týmy nacházejí dále ve spodní části tabulky a poslední Vizovice budou mít co dělat, aby krajskou soutěž zachránily.



Ohlasy k zápasu


TJ Kelč
Tomáš Volf: Byl to průměrný zápas plný nakopávaných balónů. Naše hra hlavně v druhém poločase nestála za nic.




Sestavy


TJ Kelč
J. Kiza [-] - L. Novák [-] , M. Hegar [-] , Z. Vinklár [-] ( T. Hlavica [-] ) - A. Škařupa [-] , M. Olšák [-] , J. Hlavica [-] , J. Machač [-] - P. Minář [-] , T. Topič [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.