Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:00

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice si doma vyšláply na Bystřici


0

Tým Luhačovic doma přivítal klub z Bystřice pod Hostýnem. Podle postavení v tabulce se dalo předpokládat vyrovnané utkání, výsledek však jasně hovoří pro domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký první poločas

Před samotným utkáním proběhla malá ceremonie a to kdy vedení klubu odměnilo bývalé hráče Halodu, Soukeníka, Hrnčiříka, bratry Kovaříkovy a maséra Zdeňka Talaše za dlouholetou práci pro klub.

Vstup do utkání si domácí nemohli představit lépe. Již ve druhé minutě obrana hostů zazmatkovala a centr Hegera uklidil hlavou do sítě Polách 1:0. Ve čtvrté minutě se mohli domácí radovat podruhé, ale po standartní situaci zamířil stoper Coufalík hlavičku pouze do břevna! Domácí pokračovali v aktivní nátlakové hře a bylo jen otázkou času, kdy padne další branka. Po čtvrthodině hry vyslal Marek Polách míč mezi beky a David Červenka zakončil své sólo střelou nad padajícího Trochtu 2:0. V 26. minutě doputoval míč po ose Coufalík, Polách až do pokutového území, kde si jej zpracoval Ondřej Červenka a rozvlnil síť potřetí - 3:0. Za další čtyři minuty se nejprve neprosadil v tutovce David Červenka a s dorážkou Lišky si poradil Trochta. V 32. minutě odpískal rozhodčí Volek hodně kontroverzní penaltu po faulu Lišky, se kterou si poradil Světlík 3:1. Čtyři minuty po inkasované brance mohli domácí navýšit vedení, ale na pozici stopera zaskočil gólman Trochta a bravurně zneškodnil sólo Davida Červenky.

Luhačovice kontrolují výsledek

Do druhé půle nastoupili hosté aktivně a chtěli s nepříznivým výsledkem ještě něco udělat. V 51. minutě se Bystřice dočkala snížení, ale branka nemohla být uznána kvůli odpískanému ofsajdu. Pět minut poté zakombinovali domácí před pokutovým územím a Marek Polách svou druhou brankou prakticky rozhodl zápas - 4:1. Luhačovice až do konce zápasu dominovaly na hřišti a hosty prakticky k ničemu nepustily. V 76. minutě se po rychlém protiútoku prosadil střelou na zadní tyč nehlídaný Zámorský - 5:1. Nebýt vynikajícího brankáře Trochty tak by snad hosté odjížděli z Lázeňského města s dvouciferným výpraskem. 

 



Sestavy


FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - P. Coufalík [-] , R. Pešek [-] , J. Kořenek [-] , J. Talaš [-] - M. Polách [-] , O. Červenka [-] , M. Liška [-] (58. M. Bernátek [-] ) , T. Heger [-] (77. J. Zámorský [-] ) , V. Kalus [-] - D. Červenka [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
V. Trochta [-] - D. Klimek [-] , J. Habanec [-] (84. R. Hradil [-] ) , M. Tureček [-] , I. Světlík [-] - D. Ondroušek [-] , D. Šindelek [-] , R. Sadil [-] , D. Zapletal [-] - D. Krajcar [-] , M. Kušík [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.