1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2015 17:00

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vsetín v dohrávce porazil Luhačovice


Branky


0

V úterní dohrávce 16. kola přivítal Vsetín na svém hřišti tým z Luhačovic. Zápas rozhodl jedinou brankou domácí Patrik Hořelica.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek dubna nebyl pro odehrání 16. kola krajského přeboru příliš příznivý. Ze sedmi zápasů se odehrály pouze dva, zbytek zápasů se musí dohrát. Zápas Vsetína s Luhačovicemi byl první dohrávkou tohoto kola.

Oba týmy odehrály v sobotu utkání 17. kola a už v úterý nastoupili k dohrávce. V sobotu dokázal Vsetín porazit Baťov 2:0, Luhačovice doma roztřílely Bystřici pod Hostýnem 5:1.

Zápas byl minimálně výsledkově vyrovnaný. První a jediný gól utkání vstřelil domácí útočník Hořelica, který po přihrávce Kučerňáka prostřelil hostujícího brankáře. Zápas tak skončil hubeným vítězstvím Vsetína 1:0

Dobrou zprávou pro fotbalové fanoušky může být fakt, že za Vsetín v závěru zápasu několik minut odehrál Lukáš Fujerik. Tento fotbalista se zkušenostmi z nejvyšší fotbalové ligy (Jablonec, Slovácko, Tescoma Zlín) prodělal v posledních letech několik těžkých zranení. Nyní se ve Vsetíně věnuje práci s mládeží a zkouší návrat na fotbalový trávník v týmu mužů. Přejeme hodně štěstí.



Ohlasy k zápasu



FK Luhačovice
Jelínek Jan (Trenér FK Luhačovice): V dnešní zápase nám chybělo více odvahy. Báli jsme se na těžkém terénu hrát naši kombinační hru a tím jsme ztráceli možnost ohrozit branku soupeře. Soupeř byl nebezpečnější, vytvořil si několik vyložených šancí, z nichž jednu proměnil. Zaslouženě tedy zvítězil.



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - P. Fojtík [-] , D. Dulík [-] , A. Mucha [-] , J. Maček [-] - J. Cahlík [-] , T. Kašpar [-] , R. Kučerňák [-] , M. Jaroš [-] - P. Hořelica [-] , M. Mydlář [-] (81. L. Fujerik [-] )

FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - J. Kořenek [-] , J. Talaš [-] , C. Petr [-] (81. M. Knot [-] ) , R. Pešek [-] - O. Červenka [-] , T. Heger [-] (65. J. Zámorský [-] ) , V. Kalus [-] , M. Liška [-] (60. M. Bernátek [-] ) - D. Červenka [-] , M. Polách [-]

Místo: Vsetín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.