Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

1.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body pro domácí Peruc


Branky


2

Report zaslal a na zápase fotil Mirek Plazík. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V prvém utkání nového ročníku OP na svém hřišti byli fotbalisté FK Peruc úspěšní a získali prvé 3 body. I když se v závěru hosté z Výškova snažili prohru aktivně odvrátit, vedení domácích o 4 góly již nestáhli.

 

Od začátku zápasu byli aktivnější hosté, i když už v 5. minutě Dan Kratina otevřel skóre - 1:0. Po zmatcích ve vápně vstřelil svou premiérovou branku v soutěžním utkání za dospělé. Hosté dál dobře napadali a byli nebezpeční, několik slibných šancí jim zmařil v brance Jožka, jindy zase obrana...... Na konci poločasu se dostal do rychlého brejku Jakub Minařík a v pohodě proměnil - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce přišlo definitivní K.O.  Během dvou minut se podařilo vstřelit dvě branky. Nejdříve Roman Sekula přehodil brankáře Martina Kurucze - 3:0. Vzápětí se prosadil nadějný, teprve 16.letý  Martin Vidím - 4:0. Mohlo být pro hosty ještě hůř, Roman Sekula namířil z pravé strany , jeho bombu tečoval brankář na tyč a následnou střelou z voleje přestřelil branku. Ale také přišly chvíle hostů. V 56. minutě z přímého kopu zakroutil míč přesně do šibenice Marek Kadrnožka - 4:1, a v 81. minutě po rohovém kopu hlavou skóroval Tomáš Walter - 4:2.

 

Drama se však nekonalo, dvougólové vedení se už nezměnilo.



Sestavy


FK Peruc
J. Košín [-] - J. Minařík [-] - M. Vidím [-] (85. T. Blažek [-] ) , R. Sekula [-] , M. Majer [-] , L. Linhart [-] , D. Kratina [-] , J. Židů [-] (85. Z. Říha [-] ) , M. Máša [-] , P. Tůma [-] , L. Řeřicha [-]

FK Výškov
M. Kurucz [-] - F. Veverka [-] , E. Strouhal [-] , K. Dufek [-] , M. Krajňák [-] , T. Walter [-] , Z. Bartoš [-] , F. Kucej [-] (50. M. Kadrnožka [-] ) , D. Rainet [-] , J. Honauer [-] , J. Walz [-] (76. P. Schöpp [-] )

ŽK: 59. L. Řeřicha , 65. D. Kratina - 25. D. Rainet , 28. T. Walter , 36. E. Strouhal . ČK: 83. D. Rainet .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - LAPKA Ladislav, SPIŠÁK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích