Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2019 18:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov ve druhé půli rozstřílel Velké Karlovice


Branky


12

Na umělou trávu do Otrokovic zavítali v pátečním podvečeru fotbalisté z Velkých Karlovic, kteří se v letošní sezóně zatím hledají. Domácí Baťov se naopak prezentuje velmi dobrou formou a byl v tomto duelu favoritem. V prvním dějství diváci branku neviděli. Ve druhé půli už domácí předvedli ofenzívní smrť a nasázeli Valachům pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Zápas s Karlovicemi sliboval náročné dobývání obranné tvrze a tak se také stalo, zápas byl ve značné míře zkouškou trpělivosti baťovských hráčů. Hosté totiž dokázali vzdorovat celou hodinu, a to i za cenu toho, že se k brance Baťova dostávali jen velmi sporadicky, přesto domácím zatrnulo, když po jejich standardce v závěru prvního poločasu míč proletěl jen nedaleko Vitáskovy tyče.
Ovšem jak známo trpělivost růže přináší a tak tomu bylo i v páteční podvečer. V první půli jsme si sice nějaké šance vytvořili, žádná však nesnesla označení vyložená a tak diváci museli počkat do 60.minuty, kdy se bližší tyči prosadil Michal Vitásek. Tato branka jakoby zlomila odpor do té doby výborně bránících karlovických, za dalších 5 minut se totiž podruhé prosadil Vitásek a v podstatě tak rozhodl o osudu tohoto utkání. V 70.minutě se na hřiště dostala naše nová posila Dominik Pěnička a vzápětí se dostal do nadějné pozice, branku však trefit nedokázal. Zastoupili ho však jiní, když se do listiny střelců postupně zapsali Sotolář, Bína a v poslední minutě i mladší z bratranců Bršlicových.

 

Zdroj: web SK Baťov

Domácí předvedli ve druhé půli brankovou smršť

Miroslav Sečen, trenér SKB:
"Od začátku zápasu jsme se snažili hrát kombinačně a aktivně, vypracovali jsme si i pár dobrých šancí. Soupeř pozorně bránil a dařilo se mu . Hrozil hlavně z rohových a nakopávaných míčů. Naše hra trochu postrádala rychlost a trpělivost. Po přestávce se nám konečně podařilo vstřelit první branku, která trochu otevřela obranu Velkých Karlovic. Od té doby jsme soupeře přehrávali a gólově i dominovali. Po pěkných akcích skórovali Michal Vitásek, Jirka Sotolář, Marek Bína a Adam Bršlica."

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Hynek Bršlica, činovník Baťova: V páteční podvečer hostil Baťov tým ze spodních pater tabulky Velké Karlovice a až po zlepšeném výkonu ve druhé půli zaslouženě zvítězil.

FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, funkcionář: V první půli nás ještě podržel brankář Bil, ve druhé půli už domácí přidali i branky a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - M. Bína [-] (79. J. Rusek [-] ) , J. Sotolář [-] , P. Bršlica [-] , O. Žáček [-] (70. D. Pěnička [-] ) , J. Dvořáček [-] (81. D. Holman [-] ) , M. Vitásek [-] (85. V. Zapletal [-] ) , J. Kašík [-] , P. Krajča [-] , J. Novák [-] , Z. Ondráš [-] (85. A. Bršlica [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - P. Škrobák [-] , J. Jakeš [-] , J. Mikulec [-] (68. J. Kučera [-] ) , T. Ohryzek [-] (58. J. Podešva [-] ) , P. Maliňák [-] , V. Vašut [-] , J. Pavelka [-] , M. Pavelka [-] , L. Němec [-] , R. Zeť [-]

ŽK: 56. P. Škrobák , 65. V. Vašut , 75. J. Kučera .
Hráči zápasu: J. Sotolář , M. Vitásek - J. Pavelka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - KOVÁŘČÍK Dominik, GARGULÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Stejskal
Tip experta: výhra domácích

Baťov si proti V. Karlovicím připíše tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích