0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová se probudila a vyhrála ve Velkých Karlovicích


Branky


12

Ve Velkých Karlovicích se odehrál souboj dvou týmů, které jsou zatím dlužny své loňské formy. Domácí ani tentokrát nedokázali bodovat a Nevšová jim odvezla na Slavičínsko tři body, kdy se trefil po hodině hry její kanonýr Václav Tomšů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

"V první půli měli více šancí domácí, kteří několikrát vyzkoušeli pozornost našeho gólmana. My jsme spíše trpělivě čekali na brejk, či standartní situaci. Poločas tak skončil nerozhodně.
V druhé půli jsme přečkali nástup domácích a postupně se více dostávali do pokutového území soupeře, pramenila z toho řada faulů, kdy po jednom z nich jsme zahrávali trestný kop, ze kterého Vašek Tomšů orazítkoval břevno, následnou dorážku Milana Mujkoše pozorný domácí gólman lapil," hodnotí duel činovníci Nevšové.

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

"Vytvořili jsme si tlak a v 60. minutě prodloužil hlavou Milan Mujkoš na Vaška Tomšů a ten nás trefou mezi dvěma beky poslal do vedení 0:1. Do konce zbývalo třicet minut a domácí chtěli alespoň vyrovnat. Hra byla vyrovnaná, ale mohli jsme naše vedení i navýšit, kdy se do šance dostali Peter Stratený nebo Roman Vašička. Jednobrankové vedení jsme uhájili až do konce i přes pěti minutové nastavení hry a bereme tak důležité tři body", viděli druhé dějství fotbaloví funkcionáři TJ Sokol Nevšová.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí: Jsme v herní krizi a nedokázali jsme bodovat ani proti Nevšové.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Vybojovali jsme velmi cenné tři body na půdě soupeře a získali tak potřebný klid do dalších zápasů. Zápas to nebyl jednoduchý, ale zvládli jsme ho kolektivním výkonem na výbornou.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - P. Škrobák [-] , J. Jakeš [-] , M. Melichařík [-] , T. Ohryzek [-] (55. J. Langer [-] ) , J. Vašut [-] , M. Pavelka [-] , J. Mikula [-] , J. Podešva [-] , T. Ondřejka [-] (61. P. Maliňák [-] ) , R. Zeť [-] (74. M. Bil [-] )

TJ Sokol Nevšová
B. Žilka [-] - M. Kuric [-] , V. Tomšů [-] , P. Stratený [-] (89. T. Mikš [-] ) , T. Munster [-] (90. J. Krčma [-] ) , R. Vašička [-] (83. P. Minárik [-] ) , M. Gabko [-] , M. Mujkoš [-] , R. Kvěťák [-] (42. R. Michálek [-] ) , S. Beňo [-] , M. Toman [-]

ŽK: 26. M. Toman , 89. P. Stratený , 90. P. Minárik .
Hráči zápasu: M. Melichařík - V. Tomšů , B. Žilka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - SCHNÜRMACHER Filip, DOLEŽAL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Ondráš
Tip experta: remíza

Utkání ve Velkých Karlovicích skončí po 90 minutách nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza