Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fotbalisté tečovického Bivoje si otevřeli na Veselé střelnici


Branky


15

Na Veselou zavítali hráči z Tečovic, kteří se po patnácti minutách hry ujali vedení Vopatřilem. Ve druhém poločasu se domácí snažili o vyrovnání, hosté je ale potrestali po hodině hry druhou brankou. Hosté pak přidali třetí trefu, navíc domácím byl vyloučen Sokol. Přesilovku dokázali hosté zužitkovat v poslední minutě Vopatřilem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

"Všichni včetně hráčů jsme se nechali ukolébat kvalitním výkonem a zaslouženým vítězstvím minulý týden v derby s Lužkovicemi. Navíc Tečovice na Veselou přijížděly s mizernou podzimní bilancí a dnes prohrát, tak byli poslední. Proto ani nemrzela neproměněná šance Petra Dlouhého  hned v 2.minutě. Všichni byli přesvědčeni, že nebude nouze o další šance na veselské straně a že to tam začne padat. Profesorská čtvrthodinka se nám ale krutě nevyplatila. Šance si začaly vytvářet i Tečovice a jednu z prvních v 15.minutě přetavili ve vedení 1:0. Ani to ještě nebylo vážným varováním pro domácí. Dál hráli bez pohybu a nepřesnými přihrávkami stále  hostům usnadňovali bránění i přechod do útoku. Do přestávky se obraz hry nezměnil a očekával se tlak  Veselé s nástupem do  druhého poločasu. Netrval ale ani  čtvrthodiny. Střed obrany Veselé byl dnes průchozí a každá ztráta míče ve středu  hřiště zaváněla velkým nebezpečím pro branku Petra Červenky. Ten několik tutovek  hostů pochytal, ale místo očekávaného vyrovnání přišla v 59.minutě pohroma pro Veselou v podobě druhé branky Tečovic. Na zvrat ve vývoji utkání bylo ještě času dostatek, ale výkon a odhodlání domácích tomu tentokrát příliš nenasvědčoval. Proto po třech minutách přišla dorážka v podobě třetí branky v síti Veselé. A v další minutě další gólové nebezpečí  hasil David Sokol červeným faulem a bylo vymalováno. Veselá sice pak ještě několikrát ohrozila Zdeňka Jokla v bráně Tečovic, ale čestného úspěchu se domácí tentokrát nedočkali, štěstí vždy stálo na straně hostů, " hodnotí duel činovníci TJ Sokol Veselá. 

 

 

 

Hosté přidali další branky a vezou domů tři body

"Hosté se ujali vedení v 15.minutě, když po uvolnění od Hajdy přehodil Vopatřil Červenku a bylo 0:1. Domácí zařadili vyšší rychlostní stupeň a v poli měli více ze hry, ale jejich střelba byla neúčinná a většinou končila mimo branku Jokla nebo si obrana hostí dokázala poradit. Hosté měli příležitosti po brejkových akcích, ale do poločasu se skóre neměnilo. Ve druhém poločase se domácí snažili o zvrat, ale Bivoj dokázal po odehrané čtvrthodině vstřelit dvě branky. Nejprve se trefil Kysučan, když využil uličku Hajdy a trefil k tyči. Pak po samostatném úniku zvýšil stav zápasu v prospěch Bivoje David Dorazin už na 0:3. Navíc chvíli poté po jeho dalším brejku byl v momentě, kdy už by postupoval sám na Červenku sražen zezadu Sokolem. Sokol byl vyloučen, hosté měli příležitost z trestného kopu (kterou ale nevyužili) a domácí dohrávali o deseti. Veselá ztratila na údernosti, protože v oslabení přešel Dujka ze zálohy na post stopera a chyběl v rozehrávce. Domácí měli ještě minimálně dvě dobré příležitosti, při jedné z ni ch  se blýskl Jokl, když vytáhl na roh střelu mířící do horního rohu jeho branky. Skóre se měnilo počtvrté těsně před koncem, když po úniku Davida Dorazína doklepl jeho centr do domácí sítě znovu Vopatřil", hodnotí povedený zápas činovníci tečovického Bivoje.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Tečovice byly dnes k poražení, nepředvedly žádný super výkon, ale udělaly pro vítězství více a proto zaslouženě a vysoko vyhrály.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Pro Bivoj jsou to vzhledem k vyrovnanosti soutěže ve druhé polovině tabulky "zlaté body". Výkonu týmu prospělo posunutí Hajdy do zálohy, kde dokázal nejen nahrát na dva góly, ale i uplatnit přehled ve hře k prospěchu svého mužstva. Dobré utkání odehrála i dvojice stoperů Chovanec se Závodou, který uvolnil místo v záloze Hajdovi. Celý je třeba pochválit za odpracovanou hodinu a půl na hřišti, všichni příkladně bojovali a výsledek se dostavil. Teď je třeba jej potvrdit ve dvou domácích zápasech.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - J. Žaludek [-] , P. Dlouhý [-] , O. Ševčík [-] , D. Sokol [-] , J. Červenka [-] , D. Dlabaja [-] , M. Čoček [-] (46. M. Záhořák [-] ) , M. Bodlák [-] , T. Divoký [-] , T. Dujka [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Kysučan [-] , L. Balcárek [-] , V. Šnajdr [-] (77. F. Ondík [-] ) , D. Chovanec [-] - M. Frkal [-] , R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] , J. Hajda [-] - J. Vopatřil [-] , D. Dorazín [-]

ŽK: 85. D. Dlabaja - 43. L. Balcárek . ČK: 63. D. Sokol .
Hráči zápasu: T. Divoký - J. Hajda , J. Vopatřil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PROKŮPEK Kamil - GAJDOŠÍK Tomáš (N), ŘIHÁČEK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Vilímek
Tip experta: výhra domácích

Veselá doma Tečovice přehraje

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku