J. Kostka 17. (vl.)
P. Dlouhý 52.
P. Dlouhý 75.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Probuzení Veselé odnesl celek z Malenovic


Branky


17. J. Kostka (vl.) , 52. P. Dlouhý , 75. P. Dlouhý
17

Celek z Veselé si v minulém kole odvezl předčasnou vánoční nadílku z Mladcové a napravit reputaci si chtěl v domácím utkání s Malenovicemi. Ty měly za sebou výbornou sérii, ale tentokrát narazily na dobře připraveného protivníka. Domácí se dostali do vedení po vlastní brance hostujícího Kostky. Ve druhé půli se dokázal dvakrát střelecky prosadit domácí kanonýr Petr Dlouhý a Veselá si tak připsala poměrně překvapivou vysokou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

Po propadáku v minulém kole na Mladcové trenér Veselé rozprášil celou defenzivu a výsledek?  -  první veselská podzimní nula vzadu. Vidět byla zejména nová stoperská dvojice Divoký  -  Čoček, která spolehlivě čistila prostor před brankařem Červenkou, který několika  bravurními zákroky také přispěl k této nule. Žádný ze soupeřů neoplývá v této fázi soutěže vysokým počtem bodů a proto utkání začalo opatrně,  nikdo nechtěl udělat chybu. Utkání se  odehrávalo mezi šestnáctkami s minimem šancí, ale bezgólový stav vydržel jen do 17. minuty, kdy míč procházející  zleva malým vápnem Malenovic si do vlastní sítě před dotírajícím Petrem Dlouhým zasunul Jan Kostka. Veselá po zbytek poločasu měla mírnou převahu, ale k jejímu vyčíslení nedošlo zejména díky velkému množství nepřesných  přihrávek jak ve středním pásmu, tak i v koncovce.

 

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

Malenovice cítily, že domácí stále ještě „nejsou ve své koži“ a že mají šanci v druhé půli uspět a s výsledkem něco ještě udělat.  Jejich nástup do druhého poločasu ale zase zmrazil Petr Dlouhý, kterého už po   sedmi minutách do šance vyslal levou šajtlí ala Limberský  Sándor Szivák. Petr Dlouhý převzal přihrávku metr před malým vápnem, zkušeně si míč potáhl ještě do strany, čímž vyřadil ze hry clonícího obránce a donutil k pohybu i brankaře Mňačka. Do protipohybu, do odkryté části branky pak už neměl problém umístit svou technickou střelu a zvýšit na  2:0. Až po této brance se Veselá uklidnila a začala se více tlačit do ofenzívy.  Obraně Malenovic dělala problém zejména rychlost dorostence Michala Střílky, který v druhém poločase nastoupil na post pravého záložníka. On také byl u zrodu třetí branky, která v 75.minutě celé utkání rozhodla. Nejkrásnější akce zápasu začala kolmou přihrávkou z hloubi obrany k pravé postranní lajně, kde Michal Střílka přesprintoval  hostující obranu a v okamžiku, kdy se měl před velkým vápnem rozhodnout či postupovat dál na brankaře a nebo  centrovat, zvolil milimetrově přesnou přízemní přihrávku na střed a Petr Dlouhý již neměl problém z první míč z hranice velkého vápna uklidit do branky opět po levici gólmana Mňačka.

 

Malenovice podaly sympatický výkon a dlouho sahaly po bodu. Sympatické na obou týmech bylo také to, že do zápasu zasáhlo celkem 10  hráčů mladších  dvaceti let (šest jich bylo dokonce v základních sestavách), což je pro obě strany velkým příslibem do budoucna. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Veselá dnes tvořila tým. Dokázala se rychle otřepat z minulotýdenního debaklu a na naší straně byla vidět bojovnost i srdíčko. Trenér Malenovic sice svým svěřencům nepřeslechnutelným způsobem sdělil v kabině, že prohráli s bandou nekopů, ale já jsem to viděl jinak a potěšil mne jak výkon mužstva, tak i plný bodový zisk.

FC Malenovice
Facebook Malenovic: Zápas začal pro nás slibně, prvních 15 minut jsme zatlačili soupeře hluboko do jejich obranného pole a vypadalo to, že navážeme na povedené domácí zápasy. Jenže stačí jedna sporná situace, nekoncentrace, vlastní gól a rázem bylo po naší svěží hře. Veselá dobře bránila a bohužel my jsme se přizpůsobili jejich hře, která na jejich jistou obrannou dvojici nemohla platit.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - O. Tkadlec [-] , P. Dlouhý [-] , O. Ševčík [-] , S. Szivák [-] , M. Dlabaja [-] (46. M. Střílka [-] ) , J. Červenka [-] , D. Dlabaja [-] , M. Čoček [-] , T. Divoký [-] , T. Dujka [-] (87. T. Gajdošík [-] )

FC Malenovice
J. Mňaček [-] - D. Paták [-] , D. Svěch [-] (78. O. Pulpit [-] ) , R. Střelec [-] , Š. Dočkal [-] - J. Kostka [-] , M. Bartek [-] (58. A. Šenkeřík [-] ) , P. Menša [-] (74. D. Pavlovský [-] ) , V. Hradil [-] - P. Páleníček [-] (80. L. Otrusina [-] ) , D. Torma [-]

ŽK: 33. D. Dlabaja , 40. J. Červenka , 43. P. Dlouhý , 71. O. Ševčík - 31. M. Bartek , 60. D. Svěch , 76. D. Paták .
Hráči zápasu: M. Čoček , P. Dlouhý , T. Divoký - D. Svěch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČECH Radim - FOJTŮ Jakub, EICHNER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: Miroslav Král
Tip experta: výhra domácích

Veselá zabere a Malenovice porazí

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku