2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice si doma poradily se Slavkovem pod Hostýnem


Branky


16

Do Lužkovic přijel tým ze Slavkova pod Hostýnem, který se na podzim prezentuje poměrně solidními výkony. Domácí celek už ale potřeboval bodovat a o první branku se postaral bývalý futsalový reprezentant Ivo Světlík. Ve druhém dějství přidal Čekal druhou trefu a o vítězi utkání tak bylo rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Světlík

"Domácí se s vervou pustili do soupeře a již ve 2 minutě mohli jít do vedení, ale Král minul odkrytou branku soupeře. Tentýž hráč promarnil další šanci v 11 minutě, kdy ho osamoceného  po slabé střele vychytal brankář Neradil. Domácí měli v těchto chvílích herně navrch a mohli skóre navýšit ve 20. minutě , když po závaru na malém vápně dezorientovaný obránce hostů hlavičkoval do břevna Neradilovy brány. V záloze opět dirigoval hru Ivo Světlík, který se dočkal první branky ve 38. minutě, když z hranice velkého vápna milimetrově přesnou střelou k tyči dal na 1:0", hodnotí první půli činovníci Lužkovic.

 

Domácí přidali druhou trefu

"Zatímco první poločas patřil domácím, ve druhé půli nastoupili hosté jako vyměnění a začali mít v poli herní převahu. Brankáře Valu v domácí bráně však moc neohrozili. Domácí se občas dostali do brejku a pojistili si vítězství Čekalem v 65 minutě, který hlavou po zmatku v obraně hostů zvýšil na 2:0. Uvadající hru domácích oživili v závěru střídající dorostenci Hamrlík a Rudl, kteří ač měli v nohách těžký zápas v Malenovicích svým pohybem a kombinací strhli ostatní k lepšímu výkonu. Tři body zůstaly nakonec domácím, kteří hlavně v první půli mohli jít do výraznějšího vedení", viděli druhý poločas fotbaloví funkcionáři FK Lužkovice.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, činovník: Domácí opět skvěle dirigoval Ivo Světlík, který se dočkal prvního letošního gólu, když míč možná i s tečí brankáře Neradila lízl tyč a skončil v síti. Dále bych vyzdvihl výkon obránce Krejčího, který úspěšně bránil brejky soupeře po křídle a navíc dokázal podporovat útok. Soupeře podržel brankář Neradil a poli Darebníček.

TJ Slavkov pod Hostýnem
Jiří Pavlica, hráč: Přijeli jsme do Lužkovic ve slátané sestavě, kde musel i trenér obout kopačky. Zápas byl vyrovnaný. První poločas byli asi o trošku lepší domácí. Dostali jsme první smolnou branku, kdy Ivo Světlík vystřelil zhruba před šestnáctkou a náš hráč tečoval jeho střelu a ta zapadla přesně k tyči. Druhý poločas jsme byli my o trošku lepším týmem. Bohužel se nám nepodařilo vyrovnat z některých šancí co jsme měli a vzápětí jsme dostali branku na 2:0 z jasného ofsajdu. Kde domácí pomezní nezdvihl praporek a rozhodčí, který se nacházel u prostřed hřiště nemohl situaci lépe vyhodnotit. Po zápase se domácí pomezní přiznal, že u druhé branky předcházel ofsajd. Jinak nejslabším článkem na hřišti byl jednoznačně rozhodčí. Snad už se tohle nebude opakovat. My musíme na tento zápas zapomenout a soustředit se na příští domácí utkání.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - I. Světlík [-] , J. Novotný [-] (89. J. Gruber [-] ) , T. Krejčí [-] , J. Král [-] (78. A. Rudl [-] ) , P. Čekal [-] (86. M. Šuba [-] ) , T. Mičola [-] , V. Tichý [-] , M. Paták [-] , P. Novák [-] (69. J. Hamrlík [-] ) , M. Čala [-]

TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - - M. Franěk [-] , J. Janečka [-] (46. J. Čačala [-] ) , O. Grygar [-] , P. Darebníček [-] , D. Mrázek [-] , R. Ponížil [-] , J. Pavlica [-] , P. Šimčík [-] , Z. Sadil [-] , J. Krajcar [-]

ŽK: 49. J. Pavlica , 65. P. Šimčík .
Hráči zápasu: T. Krejčí , I. Světlík - P. Darebníček .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: POLAŠTÍK Josef - JANOŠ David, ELŠÍK Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Lukáš Marek
Tip experta: výhra domácích

Lužkovice se vrátí na vítěznou vlnu a vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku