0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá doma vyhořela s Březnicí


Branky


16

Na Veselou zavítali v sobotním odpoledni fotbalisté z Březnice a cítili se zde jako doma. Již v prvním dějství dokázali hosté vsítit dvě branky. Omlazený domácí celek se sice snažil s výsledkem ještě něco udělat, ale brankář Dyšlevský míč za svá záda nepropustil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

Oba tábory, jak z Veselé, tak z Březnice,  hořekovaly nad tím, že souběžně konající se akce v regionu, jako  Barum Rally a Vizovické trnkobraní, jim nadělaly značné  trhliny v sestavách, jelikož řada hráčů na těchto akcích byla pracovně  vázána. S absencemi v sestavě se ale lépe vypořádali hosté a po brankách Teplého a Vávry šli do vedení  ještě v prvním poločase. Vše mohlo být jinak, kdyby domácí  proměnili své velké šance hned  v úvodu utkání. Pravidlo „nedáš  - dostaneš“ zase se ukázalo jako pravdivé. Hosté byli v první půli efektivnější v zakončení a své příležitosti dokázali náležitě využít, proto do kabin odcházeli s dvoubrankovým vedením.

 

Hosté si už tříbodovou výhru pohlídali

 

Po nefotbalovém faulu Dostála hned v 8. minutě oceněném jen žlutou kartou se zranil domácí Jan Žaludek, poločas jen se sebezapřením dohrál v dresu domácích Martin Dlabaja. I se dvěma změnami v sestavě byla Veselá odhodlaná vrátit se do zápasu a o body se poprat. Na vlastní kůži si podobný obrat vyzkoušela již minulý víkend v Luhačovicích. Tentokrát tak úspěšná nebyla. Postupně měli sice domácí více ze hry, ale herní situace řešili v koncovce špatně a březnickou obranu nepřekonali. V ní dominoval zejména, ještě na jaře přílucký, Patrik Čelůstka. V závěru zápasu se ještě nezaviněně při jednom zákroku zranil domácí brankař Marek Dlouhý a  musel na úrazovku, kde mu hned operovali prsty levé ruky. Zápas dochytal levý bek, Jaroslav Červenka. Domácí tyto události natolik utlumily, že zápas se už jen dohrával. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Dobrou koncovku z přípravy a z prvního kola jsme doma nepotvrdili. Bude to chtít od všech hráčů ještě více srdíčka při hře v poli a více odvahy a přesnosti při zakončování. Ne vždy je účelné vodit míč až do „kuchyně“. Chyběla mi dnes u domácích střelba z hranice velkého vápna. Los máme velmi těžký v dalších týdnech, proto se budeme prát o každý bod.

SK Březnice
facebook Březnice: Z horké půdy na Veselé vezeme cenné tři body.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
M. Dlouhý [-] (86. J. Hoferek [-] ) - O. Tkadlec [-] , J. Žaludek [-] (18. M. Buriánek [-] ) , P. Dlouhý [-] , O. Ševčík [-] , M. Dlabaja [-] (46. O. Machala [-] ) , J. Červenka [-] , M. Čoček [-] , T. Pavel [-] , M. Střílka [-] , T. Dujka [-]

SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - M. Trčala [-] , L. Hamerník [-] , D. Rosinec [-] , R. Kamenčák [-] , P. Teplý [-] , T. Kozel [-] , P. Čelůstka [-] , J. Králík [-] , D. Vávra [-] (89. V. Stuchlík [-] ) , M. Dostál [-]

ŽK: 45. T. Dujka , 78. P. Dlouhý - 9. M. Dostál , 65. P. Čelůstka , 83. J. Králík .
Hráči zápasu: P. Dlouhý - P. Teplý , P. Čelůstka .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: KORCH Jan - ČÍŽ Roman, DOKOUPIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Ing. Zdeněk Kučera
Tip experta: výhra domácích

Asi půjde o jedno z nejvyrovnanějších utkání kola. Březnice bude výrazně silnější než předloni v této skupině. Zde jde u mne více o přání než o tip

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku