Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2019 18:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov v domácím prostředí udolal Morkovice


Branky


10

V pátečním podvečeru se na umělé trávě v otrokovickém Baťově utkali domácí fotbalisté s Morkovicemi. Utkání nemělo vyloženého favorita, navíc oba celky stále bojují o druhé místo v tabulce Krajského přeboru. Po půli vedli domácí o jednu branku. Baťov ve druhém dějství dovedl zápas do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky, hosté jednu

"Do posledního podzimního zápasu jsme nastoupili bez 4 hráčů základné sestavy, což nás do role favorita rozhodně nepasovalo. Do obrany se tak musel opět stáhnout Martin Zapletal, na stoperu nastoupil od začátku 18-iletý Vítek Zapletak, do zálohy se z útoku přesunul Michal Vitásek a jeho místo na hrotu zaujal další dorostenec Adam Bršlica.
A začátek dal prognózám za pravdu. Už ve 3.minutě hosté na pravém křídle narážečkou přešli přes obránce a přesnou nahrávku na malé vápno proměnil ve vedoucí gól Tesař. Baťov se však rychle oklepal a už v 10.minutě vyrovnal – Adam Bršlica vybojoval míč, prostrčil ho Zdeňovi Ondrášovi a jeho centr našel hlavu Pavla Krajči, který nedal brankáři Morkovic žádnou šanci. Vzápětí mohlo být i veseleji, Michal Vitásek využil chybu v rozehrávce hostí a vyrazil do brejku, kličku ve vápně mu zhatil vyběhnuvší gólman Jarka faulem a následovala penalta, při ní však Jarka svou chybu napravil, když konečky prstů vyškrábl Bínovu střelu na tyčku. Už v minutě 17.se přesto na naší straně skóre objevila dvojka – Zdeňa Ondráš ze své parkety naservíroval druhou gólovou nahrávku, tentokrát byt úspěšným střelcem Honza Dvořáček", hodnotí duel činovníci z Baťova.

Domácí si výhru pohlídali

"Zápas dál pokračoval ve vysokém tempu, hráči se v chladném podvečeru potřebovali zahřát a tak nešetřili krokem, diváci tak viděli nadstandartní fotbal, byť dobře pracující obrany své soupeře do vyložených šancí nepouštěly. Skóre se tak měnilo až v úplném závěru poločasu, kdy svůj nahrávkový hattrick zkompletoval „Steve“ Ondráš, Pavel Krajča sice na jeho centr nedosáhl, to však nečekal bránící hráč Morkovic a tak se míč do sítě dostal od jeho hlavy. Také po přestávce oba týmy pokračovaly ve fyzicky náročném fotbale, Morkovice se ze všech sil snažily o snížení nepříznivého stavu, čehož baťovští využívali k rychlým brejkům. Hned ve 48.minutě mohl jeden z nich využít Krajča, ale těsně minul, vzápětí na druhé straně po krásné střele zpoza šestnáctky zachránila Vitáska v naší brance tyč, následnou nepodařenou dorážku už zlikvidoval  sám. V této fázi zápasu mohli domácí zápas definitivně zlomit, Jarka v brance Morkovic však dvě velké šance Bršlici zlikvidoval, Ondrášova střela se pak mezi tyče těsně nevešla. Hosté stupňovali svůj tlak a byli častěji na míči, přesto to nakonec byli žlutomodří, kdo se radoval z další branky, v 68.minutě Michal Vitásek využil nedorozumění v rozehrávce hostující obrany a pohodlně zvýšil na 4:1. Morkovice se nakonec přece jen dočkaly částečné odměny za svůj kvalitní výkon, když v 84.minutě po levé straně proklouzl Malošík a obstřelil Vitáska v naší brance, na víc jim však již nezbyl čas a tak se z vítězných bodů po zápase mohli radovat baťovští", hodnotí zápas člen VV SK Baťov Ladislav Bršlica.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
facebook Baťova: Naši muži zakončili podzimní část soutěže úspěšně, když po srdnatém výkonu zdolali silné Morkovice 4:2

FC Morkovice
facebook Morkovic: Naše A mužstvo ve večerním zápase prohrálo na hřišti Baťova 4 : 2 naše branky dali Tesař a Malošík



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - M. Bína [-] (89. J. Kadlec [-] ) , A. Bršlica [-] (81. D. Holman [-] ) , J. Sotolář [-] , V. Zapletal [-] , J. Dvořáček [-] , M. Vitásek [-] , J. Kašík [-] , M. Zapletal [-] , P. Krajča [-] (90. P. Kopřiva [-] ) , Z. Ondráš [-] (86. M. Plechač [-] )

FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Jablunka [-] , D. Hradil [-] , J. Smažinka [-] , J. Večerka [-] - O. Pospíšil [-] (75. D. Prachař [-] ) , D. Judas [-] , J. Kapounek [-] - M. Oplt [-] (78. P. Hubr [-] ) , D. Tesař [-] (88. R. Zápařka [-] ) , D. Knap [-] (61. P. Malošík [-] )

ŽK: 12. D. Jarka , 29. J. Kapounek , 31. J. Večerka .
Hráči zápasu: P. Krajča - J. Večerka .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: POSPÍŠIL Štěpán - RYBKA Ondřej, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 17:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 17:47
Petr Koseček

Expert: Filip Výborný
Tip experta: výhra domácích

Baťov na své umělé trávě Morkovice udolá

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 19:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:56

Tip: remíza