1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 13:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovicím vychytal v Holešově dva body brankář Michal Švec


Branky


10

Souboj dvou týmů z čela tabulky byl k vidění v sobotu na holešovské Střelnici, kam zavítali hráči z největších moravských lázní Luhačovic. Začátek vyšel lépe domácím a ti se radovali již po deseti minutách. Hosté srovnali po hodině hry. V penaltách vychytal v Holešově dva body hostím brankář Michal Švec

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení Navrátilem

 Utkání mezi Holešovem a Luhačovicemi slibovalo vyrovnanou bitvu, což se nakonec i vyplnilo. Domácí tým toužil po tříbodovém zisku, stejně tak na tom byli ale hostující fotbalisté. Začátek utkání ale vyšel lépe domácím borcům a již v desáté minutě se střelecky prosadil Navrátil. Hosté poté zapnuli na vyšší obrátky a začali domácí tým přehrávat. Ten držel nad vodou pozorný brankář Janalík. Do půle se hostům ale vyrovnat nepodařilo. I ve druhém dějství pokračovali Luhačovjané v aktivní hře a odměnou jim byla vyrovnávající branka Ondřeje Červenky. Utkání tak dospělo k penaltám, kde se více dařilo hostím, které podržel brankář Švec.

 

Hosté dokázali ještě vyrovnat

"I když jsme prohrávali brankou z úvodu utkání, podali jsme kvalitní výkon. Holešov jsme přehrávali a je jen škoda, že jsme některou z vyložených šancí neuklidili do sítě. Ondřej Červenka vyrovnával ve druhé půli po krásném centru Kořenka. Poté jsme měli tři tutovky, které bohužel zneškodnil pozorný Janalík v brance Holešova. Penalty opět opanoval vynikající Švec.Podzimní část KP je za námi. FKL přezimuje na 4. místě se ziskem 25 bodů. Ztráta na suveréní Kvasice je deset bodů. Ztráta na dělené druhé až třetí místo jsou pouhé dva body", hodnotí duel činovníci FK Luhačovice na svém facebooku.

Na penalty vyhráli hosté

Luhačovicím vychytal v Holešově další bod navíc brankář Michal Švec



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
facebook Holešova:

FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: Byl to dobrý zápas. Herně jsme byli lepší, lépe jsme kombinovali. Mrzí mě, že jsme to nedotáhli za 3 body, ale kluci podali dobrý výkon. Dnes nás to bavilo.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Charuza [-] , V. Matulík [-] (89. R. Paštěka [-] ) , M. Třasoň [-] , D. Čep [-] - P. Polomík [-] , J. Navrátil [-] (28. J. Chudárek [-] ) , D. Pavelka [-] , D. Paták [-] - S. Uličný [-] (83. T. Zakopal [-] ) , Z. Horák [-] (63. M. Gerát [-] )

FK Luhačovice
M. Švec [-] - V. Pavlíček [-] - A. Popelka [-] - - V. Bykhovskyi [-] (82. R. Pešek [-] ) , J. Kryšpín [-] , J. Kořenek [-] , R. Slobodian [-] , Š. Červenka [-] , O. Červenka [-] , J. Zámorský [-] , J. Suchý [-]

ŽK: 66. D. Čep , 88. D. Pavelka .
Hráči zápasu: D. Čep - O. Červenka , M. Švec .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - AMBROZ Zdeněk, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 17:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 17:47
Petr Koseček

Expert: Filip Výborný
Tip experta: výhra domácích

Holešov doma body neztrácí a Luhačovice porazí

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 19:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:56

Tip: remíza